Saturday, April 01, 2006

SATURDAY MORNING

Kello on melkein neljä. Lauantaiaamu - jee. Makaan sängyssä. Lehdenjakajat saapuvat, huutelevat toisilleen, autoradio metelöitsee... Eihän se minua häiritse kun jo olen hereillä mutta muut omakotitaloalueemme ihmiset nukkuvat vielä. Mies vieressä katsoo kelloa mutta heittelee sitten taas zetiä. Zzzzz...

Ei tässä viitsi enempää aikaa tuhlata. Ylös sängystä, tietokone päälle, kahvi valumaan, aamuisesta yksinolosta ja luovuudesta nauttimaan. This is my time. Yleensä kirjoitan ja luen aina klo 4 - 6. Käyn joissakin blogeissa, kirjoitan omaani. En lue mitään negatiivisia valitusblogeja jotka voisivat heikentää luomisvoimaani ja avointa mieltäni. Käyn omissa suosikeissani, Kiltin työn blogissa, Ajatusvirrassa, Kynä Kädessä - blogissa, Viidakonsanonnoissa ja muissa jotka tietävät keitä he ovat vaikka en tähän listaakaan. Eilen intouduin lausumaan ääneen runoa blogissa Kynä kädessä tietsikan edessä seisten. Innostavia säkeitä. Sitten pääsin kohtaan "helikopterien roottorihyrrät" ja aloin nauraa muistoa niiltä ajoilta kun opetin lentäjille englantia ja sain kuulla että kansainvälinen hätäkutsu on "Propello stopello"!

Menen keittiöön aamiaiselle. Seison pöydän ääressä tietsikalla istumisen vastapainoksi ja luen tänä aamuna pätkän teoksesta Phillip McGraw, Ph.D. LIFE STRATEGIES. Hän puhuu siitä miten on oppinut kohtaamaan ongelmat ja tilanteet sitä mukaa kun niitä syntyy. Samaistun hänen ajattelutapaansa. Kaikkeen on olemassa ratkaisu. Ratkaisut ovat yksinkertaisia vaikka ongelmat olisivat miten monimutkaisia. Todistan sen omassa työssäni monta kertaa viikossa. Joudun ylipuhumaan ihmisiä jotka jankuttavat että ensin pitää selvitellä vaiheittain syyt ja myös ihmisiä jotka kieltävät ongelman olemassaolon.

Kahvia juodessani ja Dr Philin tekstiä lukiessani seuraavan työni vaiheet saavat hahmoa mielessäni. Siirryn hiomaan yksityiskohtia. Tämäkin päivä alkoi hienosti. Isn’t life grand?

Huomenna postailen myös englanniksi sunnuntailukijoille vierailta mailta, ja doddakai kenelle tahansa. Lähiaikoina herättelen keskustelua aiheesta “Romantiikka”, sekä omassa blogissa että Ihanat naiset blogissa, mihin minut on kutsuttu vierailevaksi tähtikirjoittajaksi yhdeksän ihanan naisen joukkoon.

Maanmainiota lauantaita kaikille! I love you all.

5 comments:

 1. Elämä on yksinkertaista, kuten me ihmisetkin. Välillä vain yritämme tehdä siitä hankalaa, mutta onneksi on aina joku joka palauttaa maan pinnalle.

  Mukavaa lauantaipäivää sinulle!

  ReplyDelete
 2. Anonymous9:35 am

  "Ylös sängystä, tietokone päälle, kahvi valumaan".

  Tehty!

  :-)

  Sebastian
  http://www.elisanet.fi/post.mortal

  ReplyDelete
 3. Ihanaa lauantaita! :)

  ReplyDelete
 4. I love you, Rita! Sanojesi valo kirkastaa tämän sateisen lauantai-päiväni hämärän!
  Tuo probello...mikä se nyt olikaan on tosi leikkisä ja humoristinen ilmaus...olisikohan siitä ihan vaikka uudeksi kirosanaksi!? :)

  ReplyDelete
 5. Kiitti Ajatusvirta. Sinulla oli hieno postaus joka alkoi kissan oksennuksesta mutta siirtyi sulavasti maailmankaikkeuden tasolle. :) Brilliant.

  Ååå, du heter Sebastian; vad kul. Olin pistänyt uuden osoitteesi jo talteen. Tuosta sen saavat muutkin. Mukavaa että sinäkin löydät taas minun luokseni, vaikka en ole enää niin selvästi sinun "Kopsutin" :D

  Herkku, anna kun kerron. Olin bloggaamisen alkuaikoina ihan huumaantunut näistä maailmoista ja piti yrittää väkisin irrota kun lähdettiin miehen kanssa lauantaina ostoksille. Juuri sain ajatukset siirretyiksi muualle kun eteen mäjähti kyltti: Stockannin HERKKU. :)

  Leonoora, täälläkin on sadetta. Olen nauttinut Nokian saappaistani. Taidanpa postata kohta. Propello soikoon! Kyllä sillä sanalla voi manata. Persikka sentään!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.