Tuesday, August 29, 2006

AAMUN TAPAHTUMIA

Sanomalehti jaettiin kello viiden pintaan. Jakelija viihdytti itseään aamun hiljaisuudessa ja yksinäisyydessä musiikilla, joka kaikui omakotitaloalueen maisemassa muillekin. No nytkö tänne rupeaa muitakin heräilemään ja minun arvokasta aamuhetkeäni jakamaan? Eikö suomalainen saa enää olla hetkeäkään erakkona? - No enhän minä tosissani. Vaikka kuitenkin hiukan.

Herääminen ei aina tapahdu nopeasti. Aamun alkajaisiksi totesin että uusi kännykkäni oli jäänyt eilen päälle. Uusille kävijöille mainittakoon että en vanhaakaan kännykkääni käyttänyt juuri koskaan, joten alkukankeus vaivaa. Ehkä myös hämäläisperua olevat salamankankeat refleksini. Anyhoo, näppäilin ja näppäilin mutta en löytänyt sanoja "katkaise virta". Sen sijaan muun muassa tulin räpsäisseeksi aamunaamastani kuvan. Hups. Ihan kuin siinä olisi esiintynyt kaksoisleuka! En voi olla varma, koska nopean määrätietoisesti löysin keinon poistaa kuva. Epäilemättä löydän ennen pitkää keinon katkaista virta. Ja seuraavalla kerralla Blogger toimii niin että saan kuvan kirjoittamani tekstin mukaan. Nyt ei onnistunut.

BUSSI ON PYSÄHDYKSISSÄ MAANTIEN SIVUSSA.

- MIKSI OLETTE PYSÄHTYNEET?
- ODOTAMME VIRTAA.
- ONKO SE POIKKI?
- EI, HÄN ON KAHVILLA.

Pahoittelen sitä että joidenkin täällä kävijöiden ruudulle ponnahtaa häiritsevä mainos. Se johtunee statistiikkalaskuristani. Olen siihen niin tottunut ja kiintynyt että en millään haluaisi siitä luopua. Ehkä jos löytäisin jonkun toisen laskurin...
.

4 comments:

 1. Hauska aamunavaus! Kiitos. Virtaa tarvitaan tähänkin päivään. Olikohan se muuten Olavi? :)

  ReplyDelete
 2. Tackar, Pni, saatanpa kokeillakin :)

  Sivuaskel,
  Pidin sinun postauksestasi. Itse asiassa niin paljon että linkitin sen seuraavaan lastuuni. Olavi Virta? Tarina ei kerro mutta ehkäpä :)

  Mitt namn är Strömm om det kan vara till någon ledning :D

  ReplyDelete
 3. Javisst de är. Ledning, menar jag.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.