Saturday, September 02, 2006

LUOVUUS JA KIRJOITTAMINEN

.


Bloggarituttumme, monien suosikki Hahmo, on hahmottumassa uuteen suuntaan. Kiltin tytön blogi muuttui viime yönä uuteen uskoon. Sen nimi ja aihe on nyt

LUOVUUS JA KIRJOITTAMINEN

Luvassa on tuoretta näkemystä ja kokemusta koska Luova Hahmo on juuri aloittanut alan opinnot.

Viittaan tässä samalla myös toiseen kivaan kirjallisuuden ja kirjoittamisen tuntijaan, vanhaan tuttuumme Leonooraan

KYNÄ KÄDESSÄ

Eips, mutta nyt muistuikin mieleen että Runotorstain uusi tehtävä julkaistiin jo pari päivää sitten, mutta enpä ole työkiireiltäni ehtinyt runoilla sinne. Aiheesta keksii vaikka mitä. Se on nimittäin VALO.
.

4 comments:

 1. Rita valvoo mitä yöllä tapahtuu... Se on hyvä se. :)

  Yksi syy siihen, että pistin blogiani uusiksi on se, että kirjoittelen nyt paljon oman luovan linjani blogissa omalla nimelläni. Se on Heidi.

  Aloin tuntea itseni kahtia jakautuneeksi!

  Ennen tuo Hahmo, joka kirjoitteli Kiltin Tytön Blogissa luovuudesta, taiteista ja filosofiasta oli sellainen hiljainen nainen, joka ei elänyt sitä todeksi oikeassa elämässä. Se oli aluksi vain salainen unelma. Mutta nythän minä elän sitä todeksi! Keskustelen aiheesta lähes joka päivä ihmisten kanssa.

  Meidän opettaja on usein sanonut meille, että meillä on nyt harvinaisuus tilaisuus elää taiteilijan elämää koko vuosi. Elää, kirjoittaa ja lukea. Olla luova, vapaa, imeä vaikutuksia taidekoulusta.

  Hahmo ja Heidi ovat yhdistyneet nyt reaalielämässä.

  (Hmmmm... Mitähän olisi tapahtunut, jos olisin perustanut PankkiRyöstäjänBlogin... Olisinko nyt jos siinä vaiheessa, että pankki olisi ryöstetty ja makoilisin Bahamalla? Bloggaaminen on vaarallista!)

  ReplyDelete
 2. Terveisiä ostosreissulta. Ihonhoitotuotteita, kirjoituslehtiö ja ruokaa. Kauneus, terveys ja kirjoittaminen :) Henki ja ruumis. Mental and physical. Ja liikuntaakin tuli vähän samalla.

  Heidihahmo,

  Paljon on tapahtunut sen jälkeen kun aloitimme bloggaamisen samoihin aikoihin marraskuun alussa. Kun kirjaa ajatuksiaan blogiin saa samalla jäsennetyksi omaa elämäänsä ja itsetuntemus lisääntyy muiden kanssa mielipiteitä vaihtaessa. Bloggaamisella on totisesti vaikutusta. Hyvää tai huonoa. Pankkiryöstäjäblogi on hyvä esimerkki huonosta. Sellaisia blogeja ei ehkä ole mutta niitä vatutusblogeja sitäkin enemmän. Luovuuden säilyttämiseksi kannattaa pysyä kaukana negatiivisuudesta ja latistavasta ilmapiiristä. Sanat vaikuttavat ihmiseen. Kirjoittajana kannattaa aina pitää se mielessä. Onnea uudelle koulutukselle ja blogille!

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 4. Ässhh...piti ottaa uusiksi kun en voi antaa anteeksi jatkuvasti kirjoittamiani kirjoitusvirheitä toisten kommenttilaatikoihin.
  Piti sanoa jo siis edellisessä, että on niin kotoisen mukavaa tulla käymään luonasi. Täällä maailman murheet unohtuvat ja positiivinen energiasi tarttuu!
  Ei mahda mitään, mutta taas minä kiitän...
  Heidihahmolla luvuuden ja uuden blogiminän myötä iloisia yllätyksiä, ja innostavia kokemuksia!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.