Saturday, April 14, 2007

AURINKOISEN LÄMMIN LAUANTAI

.

Kuljin viime syksynä usein yhden tietyn katuosuuden ohi missä hengaili parvittain lintuja. Yksi pensasaita oli aina varpusien mesta, muutama katulyhty ja sähkölangat pulujen ja naakkojen hallussa, ränsistynyt talo tontteineen ja sen aita sekä havupuu mieluisaa kokoontumispaikkaa niille kaikille. Nyttemmin olen ihmetellyt että samassa kohdassa ei näy nokan nokkaa eikä siipikään havise. Sitä jälleen ihmetellessäni ja ohi tallustellessani pari päivää sitten bongasinkin yllättäen kolmen pulun huippukokouksen, jonka kuvaksi dokumentoin.

Sain kirjoitushaasteen. PItäisi kirjoitella monikulttuurin haittapuolista. Pistän asian hautumaan. Aihe kiinnostaa tietenkin minua jo ammatinkin puolesta, koska olen kielikoulutusalalla.

Käväistiin kaupassa kun se aukesi klo 8. Kaikkein paras aika rauhalliseen, jonottomaan ruokaostosten tekoon. Sieltä takaisin ajellessa vastaan tuli kolme isoa kuorma-autoa. Oli pakko remahtaa nauruun kun näimme niihin maalatun firman nimen. Se oli

TTU Kuljetus Oy

'ttumä nauroin! Rehellisen hauska juttu.

Kunnon nauruilla on hyvä aloittaa työpäivä, varsinkin kun tekee luovaa työtä. Alan laatia ensi viikon nettitehtäviä kurssilaisille. Sen jälkeen suunnittelen huomisen ohjelmaa. On tulossa kaikkien aikojen sunnuntai-iltapäivä, mutta siitä myöhemmin. Aurinkoisen lämmintä lauantaita!
.

No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.