Friday, June 29, 2007

HAUKKUVA KOIRA EI PURE

.

From a friend's garden. Jasmike ystäväni Mirkun pihassa.

Työkuorma alkaa vihdoinkin oikeasti kevetä. Sain yhden kirjoitustyön käsistäni tänään. Pääsin kävelylenkille jo aamupäivällä. Vein UFFin laatikkoon hiukan kierrätystavaraa samalla kun kierrätin itseäni ympäri Siltamäkeä. Ei sellaista lenkkiä että ei jotain outoa ja hauskaa näkisi. Seuraava ei varsinaisesti ollut kumpaakaan, mutta kuljin pysäkin ohi jonka penkillä vanha mies istui olutpullo vieressään. Nih, kello 10 - 11 aamupäivällä.

Toinen mitä ei joka päivä satu silmiin, oli dobermannin näköistä koiraa postin autoon taluttava mies. Tuota, onko nyt vihdoin joku postinkantaja älynnyt kilpavarustautua haukkuvia (ja purevia?) koiria vastaan?

Vanha totuus. Tosin en tiedä onko totta, mutta sanotaan että haukkuva koira ei pure. Jo siitäkään syystä että haukkuessa voi helposti purra kieleen.

Mukavaa iltaa. Kun seuraavan kerran luette täällä eri tekstiä kuin tämä, olen palannut!
.

5 comments:

 1. Rita, näitä pysäkillä alkoholia nauttivia ihmisiä olen itsekin nähnyt silloin tällöin aamupäiviällkin – myös nuorehkoja naisia. Pelkäänpä, että mielenterveysongelmia ei juurikaan hoideta nykyisin, vaan ihmiset joutuvat etsimään lievitystä tuskaansa pullosta. Kyseinen lääke on ongelmallinen sen suurten haittavaikutusten tähden :(

  Mutta siis hyvää lomaa sinulle. Itse yritän jaksaa pakertaa arkistomateriaalin kimpussa heinäkuun ajan.

  ReplyDelete
 2. Kyllä ne haukkuvatkin koirat joskus purevat.

  Ihan totta...

  ReplyDelete
 3. Sinäkin olet sellainen, joka aina hoksii uutta jännittävää lenkillä :)

  ReplyDelete
 4. Kirsi

  Se on ihan totta että alkoholia käytetään lääkkeeksi henkiseen tuskaan. Se tuo mukanaan monta monituista lisäongelmaa, eli ei mitenkään tepsivä lääke.

  Hallatar

  Olen varma että olet oikeassa :D

  Hannele

  Ei tarvitse kuin pitää silmät auki, sanoisin, mutta on paljon ihmisiä joita kuunnellessa tajuaa että he eivät näe koskaan missään mitään jännää. Blääh.

  ReplyDelete
 5. Ja ihmiset, jotka aina asuvat tai matkustavat väärään paikkaan..

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.