Monday, July 23, 2007

ARJEN PALUU

.

Monday again and snail mail. Taas posti kulkee ja Kusti polkee. Se vaan on arvoitus päivittääkö blogger lastuni vai jättääkö blogia tilaavan yleisön siihen luuloon että tekstiä ei tule...

Viikonloput ovat mukavia mutta kovasti tervetullut on arki. Pääsee kaikkiin kauppoihin, näkee ihmisjoukkoja, kuulee puheensorinaa. Erityisen ilahtunut olen arjesta jonkin juhlan jälkeen.

Elämä tuntuu parhaalta ja nautinnollisimmalta kun arki ja pyhä vuorottelevat, kun arki ja juhla seuraavat toisiaan, kun erityiset tapahtumat katkaisevat rutiinin. Omalta kohdaltani voin todeta että kiitos, minulle enemmän arkea ja vähemmän juhlaa.

Tähän lomaan voisi ehkä tottua. Nyt on ollut neljä päivää. Huomenna opetan englantia yhdelle aamuvarhaiselle, sitten saan jälleen pitää vapaata, mitä nyt hiukkasen nettiopetusta.

Hyvää arkea tai hyvää lomaa tai mitä teillä onkaan menossa!

Oliko hauska viikonloppu?
.

9 comments:

 1. Oli! (Hauska viikonloppu.)

  ReplyDelete
 2. Hauska kuulla. Enemmänkin raporttia jaksaisin lukea mutta oli sitä siinäkin :)

  ReplyDelete
 3. Kaikki kaupathan auki jouluaattonakin..

  ReplyDelete
 4. Kaikkiko? ... Koko kokkoko? :D

  ReplyDelete
 5. The green, it is the color of the hope and the yellow flowers are lysimachia ?

  ReplyDelete
 6. Hei. Satuin blogiisi ja kiitos kysymästä. Oli oikein mukava viikonloppu. Kaikki päivät ovat niin kallisarvoisen ihania kun olemme pitkästä aikaa Suomessa. Kelloterveisin Jaana.

  ReplyDelete
 7. Lyliane

  Yes it is, a dotted loosestrife in "plain English". I love it because it is easy and keeps on blooming for months. We have it near the letterbox and also in other places around the house :)

  Jaanuska

  Tervehdys! Sinulla on hieno blogi. Voin hyvin kuvitella tunteet kotimaassa ja ulkomailla olemisen välissä. Nykyään pidän kiinni siitä että matkustelen vain "päässäni". Maallinen olemukseni pysyy kotona :D

  ReplyDelete
 8. Hei Rita, jos haluat lukea toista, henkilökohtaisempaa Kiinasta ja perheestäni kertovaa blogiani, laita minulle sähköpostia, laitan salasanan tulemaan.:)
  jaana.nikurautio@elisanet.fi
  Aurinkoista päivää sinulle!

  ReplyDelete
 9. No teenpä niin :) Sanoisin kiitos kiinaksi, mutta en osaa...

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.