Thursday, July 19, 2007

KESÄKOHTAAMINEN JA KOIRAKAVERI

.

July is probably the best summer month in Finland.

Sanoisin että heinäkuu on paras ja aidoin kesäkuukausi Suomessa. Kesäkuu vielä hiukan kehittelee kasvillisuutta ennen kuin se esä leviää ja rehottaa joka paikassa. Elokuu puolestaan alkaa enteillä syksyä ja koulun alkua. Oma suosikkini kaikista fantastista vuodenajoista on syksy, vaikka tavallaan suosikkini on aina se joka on meneillään.

Ah tätä autuutta kun auto on taas kotona. Toissapäivänä tallustelin kauppaan enkä jaksanut tarpoa takaisin vaikka puolessa välissä kotimatkaa huomasin unohtaneeni mansikat. Eilen yhdistin mansikoiden haun jokapäiväiseen kävelylenkkiini. Tein sellaisen lenkin joka johdatti askeleeni S-Marketin edessä sijaitsevalla mansikanmyyntikojulle. Se koju vaan oli haihtunut tuuleen kuin bagdadilainen taikabasaari.

Hämmentyneenä suuntasin kulkuni kotia kohti. Kuten niin monta kertaa muulloinkin elämässä, sain sillä matkalla jotain vielä parempaa kuin mansikat. Kosmos on ihmeellinen. Ehkä tämä sopisi paremmin toiseen blogiini jossa elämää mietin

ARKITERAPEUTTI KOPS

mutta nyt ei ole aikaa, koska olen lähdössä kylille...

Sain koirakaverin olemattomien mansikoiden tilalle. Näin hyvin kaunismuotoisen pystykorvan, valkoista ja hiukan tummaa. Koiran talutushihnan toisessa päässä käveli mies, jolle koiraihastukseni ilmaisin. Sanoin että kun olisi kamera mukana pyytäisin luvan saada ottaa kuvan. Maailman luonnollisimpana asiana mies sanoi että kuvahan järjestyy kyllä. Mihin hän voi sen lähettää? Vaimokin ennätti paikalle. Annoin meiliosoitteeni ja samana päivänä tuli sähköpostiini Epun kuva.

Kyllä tulee hyvä mieli kivoja ihmisiä tavatessa ja koirakavereita kerätessä.
.

No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.