Sunday, July 01, 2007

HESASSA

.

Fredrikintorilla eilen otin tämän kuvan.

Ajelimme Helsingin keskustaan täältä Vantaan rajan tuntumasta frendejä tapaamaan Fredalle, jossa mieheni duunipaikka sijaitsee. Järjestämme siellä silloin tällöin kokoontumisen isommille porukoille. Eilen tosin paikalle saapui kutsutuista vain murto-osa, koska jengi on kesällä ties missä, mutta aina on paikalla kivoja ihmisiä, olipa kokoonpano ja pääluku mikä tahansa.

Nyt oli mukana Debbie Oxfordista. Hän on aikanaan asunut Suomessa 15 vuotta ja palaa aina kahden viikon kesälomallaan kuin muuttolintu.

Gay-paraati hidasti hiukan ajomatkaamme. Aika paljon marssijoita ilmeisesti. Ihmisiä ja ilmapalloja valui pitkin Mannerheimintietä kun yhden ja kahden välillä olimme autojonossa aseman lähistöllä.Helsingin keskustan kadut, ihmiset, rakennukset, ulkoilmakahvilat, liikkeiden näyteikkunat - kaikki näytti kutsuvalta. Jos olisi ollut enemmän aikaa, olisin räpsinyt enemmän valokuvia, mutta olimme aavistuksen verran myöhässä paraatin vuoksi joten en ehtinyt. Pitää mennä uudestaan jonain päivänä.

Eiliset juhlat olivat nyyttärit. Söimme kesäisen raikkaasti mansikoita, herneitä, isoja meheviä lihapullia ja kinuskikakkua.

Joukko meilejä odottaa vastauksia, joten pyörähdän tästä piirun verran sivuun ja ryhdyn urakkaan. Hauskaa kesäsunnuntaita.
.

No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.