Wednesday, July 04, 2007

HOMEOPAATIN VASTAANOTTO

.

Rikhardinkatu 4. That's where my homeopath is at. Homeopaattini vastaanotto on katutasossa muutaman muun homeopaatin kanssa. Hän on englantilainen, Megan Rendall Davies, muut ovat suomalaisia. Suomalaiset näyttävät pitävän aika karseita hintoja, ilmoitustaululta näin, ensimmäinen käynti 100 euroa, seurantakäynnit 80 euroa.

Minä maksoin 60 euroa ekasta kerrasta viime lokakussa, vaikka Megan tuli kotiini minua haastattelemaan ja se kesti 2,5 tuntia. Kävin nyt ensimmäistä kertaa hänen vastaanotollaan. Olemme hoitaneet seurantaa puhelimessakin. Jännitysniskani ja vanha diskovammani, alaselän nivelet ovat paremmassa kunnossa kuin aikaisemmin.

Ihana yksityiskohta portaikon katossa. Saatoin kuvata sen niska takakenossa. Todiste siitä että niska on parempi?


This painting was on the ceiling of the staircase. Isn't it wonderful? I took the picture leaning back with my neck. Does that count as evidence of the fact that homeopathy has worked wonders for my tension neck?

Tuumiskelua small talkin jalosta taidosta ja siitä osaavatko ihmiset jutella luontevasti tanssipaikoilla eikä töksäyttelemällä ja töräyttelemällä. Mahtaako ARKITERAPEUTTI KOPS kopsautella tuppisuita vai tanssilattian suupaltteja sipsuttelijoita? Mitenkähän omat kengät kopisevat tanssilattialla?
.

3 comments:

  1. I photographed the ceiling of the invalids, and my head turned also.The painting is very beautiful.

    ReplyDelete
  2. I like much this painting.

    ReplyDelete
  3. You're talking about Paris, aren't you? Some churches have wonderful paintings on their ceilings. I sent those pictures to my homeopath via email. She was happy to get them.

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.