Monday, July 09, 2007

KAMAA RIITTÄÄ

.

A contraption for the hair, for making a chignon. Tällaisiakin vempaimia sillä kahvipakettilaukkujen tekijällä oli myynnissä kirpputorilla. Kovasti yritti minulle kaupitella, ja esitteli miten läpyskän avulla voi pyöritellä ja kieputella tukasta nutturan. Minä sanoin että rusettia, solkea ja hiusdonitsia on joka väriä ja joka lähtöön, enkä taatusti tarvitse lisää Kuvan alareunassa näkyy hiukan niitä kahvilaukkuja. En saanut kunnolla kuvatuksi kun jengi tungeksi ja parveili edestakaisin.

Tässä vielä kuva siitä jonka ostin. Mukana kuvassa muutaman vuoden takainen kirppislöytö Tikkurilan torilta. Se oli markkojen aikaa. Olisinkohan maksanut tuosta 40mk? Oli aivan kuin uusi. Muistan sen myyjän aika selvästi. Hän oli siellä pitkin kesää myymässä perintökamoja vanhempiensa kesämökiltä, enimmäkseen lasitavaraa, posliinia ja sen sellaista. Kiva jutella myyjien kanssa.


.

4 comments:

 1. Niin, kun internetistä ostelee, ei voi jutella myyjien kanssa.

  ReplyDelete
 2. Tosi. Ellei sitten ryhdy meilitse huulta heittämään :)

  En ole koskaan ostanut mitään netistä. Ai eikun olenpas kuitenkin! Kirjoja Amazonista, mutta puoliso on yleensä tehnyt tilauksen.

  ReplyDelete
 3. Nykyäänhän kaikki konsertti-, lehva- ja junaliput internetistä, sitten kipasen hakemas pikku kyläkaupastamme, niin näppärää (ja silloin voin jutella vielä kauppiaan kans :)

  Kirpparit netissä suosittua täällä, mut en mä sitä.
  www.tradera.com/

  ReplyDelete
 4. Sinulla on aina hyviä linkkejä. Käväisenpä tuolla katsomassa :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.