Friday, July 13, 2007

LISÄÄ RENTOA OLOA, KIITOS

.

Roadside plants. Tienvarsikasveja.

Tekee mieli lähteä kävelylle kameran kanssa. Tänään oli vain yksi oppilas, eikä yhtään muuta duunia, mikä on hyvä. Kaipaan rentoutusta. Eilen oli aika tavalla tekemistä.

Ai että oli hyvät yöunet uusissa sängyissä. Räpsäisin niistä kuvan (sängyistä, en yöunistani, heh) TOISEEN BLOGIINI jonka päivitin jo aamulla, mutta en saanut näkyviin ennenkuin äsken. Aloin jo epäillä onko perjantai 13. päivä muka mukana kuvioissa, mutta sitten älysin tarkistaa näkyvyyden Firefoxin kautta. Siellähän se postaukseni näkyikin, Ei muuta kuin päivittämään blogilista. Safari se vaan ryppyili. Älkäämme olko taikauskoisia.

FRIDAY THE 13TH. IT'S BAD LUCK TO BE SUPERSTITIOUS.
Tuottaa huonoa onnea olla taikauskoinen.

Sitä paitsi Italiassa huonon onnen päivä on tiistai 13.

Uudet sängyt rentouttivat. Nyt haluan lisää rentoa oloa ja lähden kävelylle ihanaan kesäaurinkoon...

I'll be loose as a goose. Puoliso on golfia pelaamassa. Voin rauhassa nollata pollaa ja tehdä mitä haluan tai olla tekemättä. Kesä on kiva.
.

5 comments:

 1. Tienvarsista löytyy nykyään rikkaimmat kasvistot, niitä kun laikataan säännöllisesti. En ole taiauskoinen, mutta vanha kansanusko on mielenkiintoista. Miksi et mene miehesi kaveriksi pelaamaan golfia, tack vare handikapp kan alla spela tillsammans.

  ReplyDelete
 2. Toiset uskovat sen (perjantai 13) tuottavan onnea!

  ReplyDelete
 3. Hannele

  Miksi en mene pelaamaan golfia: 1) En ole lomalla. 2) Olen liian lyhytjännitteinen menemään koko päiväksi pelaamaan 3) Pistelasku ynnä muu matematiikka ei ole minun heiniäni 4) En pidä peleistä 5) Teen mieluummin asioita joista nautin, kuten puolen tunnin golf-pallojen lyöminen harjoitusradalla :) Se on kivaa.

  Pelaatko sinä golfia?

  HPY

  Jos uskoo onneen silloin hyviä asioita tapahtuukin. Näin näyttää elämässä tapahtuvan :) Minulle tapahtuu aina mukavia asioita.

  Ajattelin muuten äsken sinua kävelylenkilläni :)

  Hannele ja HPY

  Kamera oli tällä kertaa mukana !

  ReplyDelete
 4. Minä olen kuullut, että italialainen epäonnenpäivä on perjantai 17.

  Tuo tiistai oli muistaakseni kreikassa epäonnenpäivä, italiassa en ole sitä kuullut, mutta nämä taikauskoiset perinteet vaihtelevat kai ihan henkilöstä toiseen. Minäkään en ole taikauskoinen, mut en kuitenkaan kulje esim. tikkaiden alta. Ihan työturvallisuussyistä! :)

  ReplyDelete
 5. Niin, ja italiansalaatti on italiaksi venäjänsalatti : D

  En minkään ole taikauskoinen. En sylje mustaan kissaan :D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.