Monday, July 16, 2007

MAALLINEN OMAISUUS

.
I wonder what that flower is. Mikähän kasvi on kyseessä? Tietääkö joku kertoa?

Kaikkea sitä nouseekin omasta puutarhasta mitä ei tiedä ja muista. Kodin kaappien kätköistä myös saa aarteita ja arvotuksia esiin. Arkielämä on jännää.

Ei aina miellyttävällä tavalla jännää. Auto mokoma alkaa lakkoilla. Nyt ei uskalla sitä ajaa ennen tiistaiaamun vuosihuoltoa. Oikean etupyörän laakeri aikoo näemmä irtisanoa yhteistyösopimuksen. Joka tapauksessa hirveää laskua odotellaan ja siinäkin jännityksessä eletään. Ettei vaan tulis vazza kipeäksi kun niin hermostuttaa. Ei ne fyffet niinkään vaan kun tuo puoliso ehdottelee että pitäiskö vaihtaa halvempaan/uudempaan autoon... Nyyh. Mutta niin se kai on että Alfa Romeo muuttuu jossain vaiheessa Alfa Romuksi. Alfa Romeo-lippalakki on auringon haalistama. Onko se enne? Vai mennäänkö vaan hommaamaan uusi lippis ja pidetään auto?

Se maallisesta omaisuudesta. Nyt keskityn odottelemaan aamun ensimmäistä enkun oppilasta ja nauttimaan kauniista uudesta päivästä sadepilvisen päivän jälkeen. Silloin aurinkoinen sää paras onkin!
.

7 comments:

 1. Sinulle haaste blogissani. Voit vastata jopa ruotsiksi mutta se ei ole mikaan pakko.
  (Toivottavasti saat auton kuntoon.)

  ReplyDelete
 2. Rita, ehkä haalistunut lippis sopii Alfa Romun kanssa paremmin kuin uusi?
  Merkkiuskollisuudessa on jotain liikuttavaa. Itselläni ei ole koskaan ollut siihen varaa (paitsi kameroissa). Kameramerkkiuskollisuuteni pohjalta ymmärrän, mistä puhut.

  ReplyDelete
 3. Minä en noista autoista tiedä, mutta kukka on peurankello, toppklocka.

  ReplyDelete
 4. Tackar för utmaningen, HPY. Kiitos haasteesta, mutta ruuanlaitto ei taida oikein olla heiniäni - håh håh! Yritän muistaa jos joskus voin vastata ruokahaasteeseen. Tänään en ehdi...

  Kirsi

  MERKKI-uskollisuus; sinäpä sen sanoit. Pidän erityisesti Alfa Romeon keulamerkistä :)

  Jaska

  Man kan alltid lita på dej :) Voisin vannoa että äsken kävelylenkilläni pari ojanpiennarta oli täynnä peurankelloa, tuollaista samaa tai sukulaista.

  ReplyDelete
 5. Tuo sinun kukkasi on tietääkseni kääpiöpeurankello, mutta peurankelloa kasvaa luonnossa villinäkin. Se on pitkävartisempi kuin tuo kääpiösukulaisensa. Laitoin noista eri kellokukista juuri tänään kuvia omalle sivulleni.

  ReplyDelete
 6. Peurankello, Campanula glomerata, kukkii toisena kesänä.

  ReplyDelete
 7. Iines J,

  Tuhannet tänkjuut. Kellokuvat sivuillasi ovat aivan upeat!

  Hannele

  "Kukkii toisena kesänä..." Siinä lienee selitys siihen että yhtäkkiä löysin sen ikäänkuin uutena tänä kesänä :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.