Saturday, July 21, 2007

MITÄ OSTIN KIRPPARILTA

.

Here's what I bought at the flea market.

Vallilan Valtteriin poikkesimme yhdeksältä lauantaiaamuna, ihan vaan poikkesimme, ja tulimmekin makasiinirakennuksesta ulos vasta puoli 11. Kumma miten siellä aika hurahti kaikkea katsellessa ja myyjien kanssa puhuessa. Nyt oli helpompaa päästä kulkemaan kuin edellisen kerran tungoksessa. Sekä myyjiä että asiakkaita oli vähemmän, mutta kuitenkin runsaasti.

Muslimikaapuisia naisia liikkui joukossa, ja venäjää kuulin puhuttavan muutamaan otteeseen. Parilla romanilla oli myyntipöytä ja jossain nurkassa myyjä ja asiakas keskustelivat ruotsiksi.

Kymmenkunta myyjää oli ulkopöydissä aamun viileydessä. Takamakasiinissa sijaitsi vanhojen huonekalujen osasto, mutta jätin väliin tunkkaisuuden vuoksi. Häkkiseinillä eristetyssä itsepalvelupuolessa alkoi meikäläisiltä happi loppua, ja kuin yhteisestä sopimuksesta puoliso ja minä sen jälkeen suunnistimme lähintä uloskäyntiä kohti. Huuuh! Vedimme ulkoilmaa keuhkoihin.

OSTOKSET

Englanninkielinen minikirja Cinderella (Tuhkimo), 50 senttiä. Heitin myyjälle huulta että pitää seuraavaksi etsiä suurennuslasi jonka avulla sen voi lukeakin. Sen jälkeen katselin samassa myyntipisteessä tuota sitruskeltaista muovikassia jonka sisus on sitrusvihreää. Puoliso tuli heittäneeksi huulta että tarvitsen sen ostamani kirjan kuljettamiseen, joten ostin sen. Eipä ollut hinnalla pilattu, kuten sanotaan. 50 senttiä sekin. Clinique lukee kassin kyljessä. Ehkä kosmetiikkaostosten ohessa tullut lahja?

Tuota vihreää meikkipussia en missään tapauksessa tarvinnut, mutta tokihan se silmiin osui yhdellä myyntipöydällä, koska oli niin yhteensopiva tuon äsken mainitun ostokseni kanssa. "Halpaostelu" loppui siihen. Kyseessä oli nimittäin jonkin kauneudenhoitoalan loppuunmyynti tai jotain sen suuntaista, toisin sanoen tavara ei ollut käytettyä. Ei siis halvalla, mutta edullisesti. Ostimme siitä tuon Life by Esprit-pussukan, kaksi Lancôme-kynsilakkaa ja pussillinen golf-tiitä yhteissummalla 8 euroa. Meikkipussissa on käytännöllinen design-sisus, ulosvedettävä pussi jonka avulla sisällön voi sulkea nauhalla siten että mitään ei putoa ulos vaikka pussi kaatuisi nurin. Heps, pitääkin mennä sulkemaan nyörit... Pussi on kylppärin kaapin päällä kosmetiikalla täytettynä.
.

4 comments:

  1. Jotkut ne on tyylikkäitä jopa kirppariostoksissaan :)

    ReplyDelete
  2. Olipa kauniisti sanottu :)

    ReplyDelete
  3. Tuollaisen laukun, missä muotilehdessä näin, tänään tai eilen..

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.