Monday, July 09, 2007

PARI KIRPPARILÖYTÖÄ

.

A bag made out of coffee packets. Ostin kirpparilta 5 eurolla kahvipaketeista tehdyn kassin. Tosi tukeva. Olisin ottanut kuvan myyjärouvan muistakin tekeleistä, mutta ihmisiä tuppasi kaiken aikaa kameran eteen. Kasseissa näkyi Juhlamokkaa, Presidenttiä ja Costa Ricaa.

Toinen ostokseni olivat nämä englanninkieliset lastenkirjat. 2 euroa ketale. Olisin tietenkin voinut tinkiä mutta en välittänyt.Kiitos kaikista kommenteista. Harmi että en ole ehtinyt vastailla. Viikonloppu meni muissa puuhissa, ja nyt on päivän ensimmäinen oppilas tulossa, joten ei muuta kuin adios! See you later.
.

7 comments:

 1. Hihi, nuo kahvipakettikassit on mahtavia, mut kahvia pitää juoda enemmän kuin 5 € eteen..

  ReplyDelete
 2. Viime Koti-lehdessä oli kassinteko-ohje. Mietin jo, että pitäisikö säästää kahvinkääreet ja tehdä oma presidenttikassi. Totesin kuitenkin olevani a) huono käsitöissä b) liian laiska c) vähäkahvinen kassinvalmistusta ajatellen.

  ReplyDelete
 3. Tervehdys Hannele ja Obeesia

  Heh, minulla samat syyt kuin Obeesialla, etenkin kohta b) liian laiska :D Juhlamokkapaketteja kyllä kertyisi vuoden mittaan yhden kassin verran, mutta en osaisi ja jaksaisi kasseja pykätä.

  Kirpparirouva kertoi että hänen ystävänsä antavat hänelle tyhjiä kahvipaketteja. Hän oli myös tehnyt ison määrän hiusjuttuja joilla saa nutturaa ja muuta häkkyrää tailteiltua. Kovasti yritti minulle kaupata, mutta sanoin että minulle on jo niin valtavasti kaikkia hiusdonitseja, solkia sun muuta rekvisiittaa että en halunnut.

  ReplyDelete
 4. Tekele ja ketale, niin hauskoja sanoja! :-D

  ReplyDelete
 5. Heh, niinpäs onkin, ja kutale :) Voihan -kele!

  ReplyDelete
 6. Charlotta3:59 pm

  Greetings! Olen palannut lomilta. Naamiot ovat iihania - missäs se Valtteri on ja mihin aikaan auki? Noita naamiota olisi kiva edes katsella...ja pahoin pelkään, että en voi olla ostamatta yhtä tai kahta...

  ReplyDelete
 7. Aleksis Kiven kadulla, katso tarkemmin netistä. Keskiviikkona auki 9 - 14 vai oliko se 9 - 16? Ennen yhdeksää voi hyvin mennä. Paikka avataan myyjille jo klo 7. Naamiokauppias sanoi olevansa siellä keskiviikkona, mutta varoitteli että tavaraa ei enää silloin ole niin paljon jäljellä, joten mene aamusta jos menet.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.