Sunday, July 08, 2007

TERVEISIÄ KIRPPUTORILTA

.

Greetings from the fleamarket. I didn't buy these. I was just browsing.

Kirpputori Valtteri Helsingissä Vallilassa. En ostanut näitä. Minä vain katselin. Näitä neulottuja eläimiä myi pari nuorta tyttöä, mutta eivät olleet itse niitä tehneet, vaan joku muu. En tullut haastatelleeksi tarkemmin, koska näin heidän pöydällään pari kiva englanninkielistä lastenkirjaa joita ryhdyin ostamaan.
Tätä hauskaa musiikkiensemblea myi vanhempi herra. 15 euroa mainitsi hintapyynnöksi, mutta en kaipaa enempää esineitä kotiin. Pyysin vain luvan saada kuvata musikantit.
Kirppareilla on aina jotain jännää mitä ei muualla näe. Ellei kotona olisi jo niin tavattomasti pölyjen pyyhkimistä, tämän Harley Davidsonin hintaneuvottelut olisin aloittanut heti sen nähtyäni. Kun kysyin saanko kuvata, kävi ilmi että pyörän omistaja oli valokuvaaja. Täältä voitte katsoa hänen ottamiaan

KUVIA KARHUISTA

Saamassani käyntikortissakin yksi nalle rymistelee kuusikossa. Tosi kaunis kortti. Ei mikään tavallinen läpyskä.
Eräs herrahenkilö myi edullisesti pois erilaisia venetsialaisia naamiota koska on lopettanut liikkeensä Iso Robertinkadulla. Otin kuvia ystävälleni Charlotalle joka huomenna palaa kesälomalta. Hänellä on pieni naamiokokoelma, jota voi mennä keskiviikkona täydentämään jos haluaa. Myyjä lupasi olla silloin vielä paikalla.

Valtteri oli käymisen arvoinen. Tuo naamiopöytäkin oli kuin olisi museossa käynyt. Ostin pari kirjaa ja kahvipaketeista tehdyn kassin. Postaan kuvat myöhemmin. Tässä vielä Italiatunnelmaa, prego:

.

5 comments:

 1. Heip, naamioissa on taikaa! Minusta ne ovat myös vähän pelottavia, aina.

  Tulee mieleen sna persona, yhdellä tai kahdella o:lla.

  Muistan katsoneeni joskus elokuvan nimeltä Persona, naisen naamio. Kuka lie ohjannut, ja mitä siinä tapahtui, olen kylläkin, auts, unohtanut. ;-)

  ReplyDelete
 2. Oopperan kummituksessa oli naamio. Zorrolla, Mustanaamiolla ja El Coyotella kaikilla naamio. Myös pesukarhuilla ja Aku Ankan Karhukoplalla. Vappunaamariakaan emme unohda :)

  ReplyDelete
 3. Grazie Rita!
  Olen käynyt Valtterissa yhden ainoan kerran, ja nyt toisen sinun opastuksellasi.

  ReplyDelete
 4. Sehän niin viehättävää onkin, kun ei koskaan tiedä, mitä löytyy. Minäkin yritän kuvata enemmän kuin ostaa :)

  ReplyDelete
 5. Prego, Leonoora!

  Hannele, samaa mieltä. Kirpparilla voi nähdä vaikka mitä yllättävää.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.