Sunday, August 05, 2007

DISNEY-HUUMAA KIRPPARILLA

.
Beloved characters of Disney for sale in the flea market. Rakastettuja Disneyhahmoja myytävänä Hietalahden kirpputorilla.

Myyntipiste oli ainakin minun suosikkini kun eilen kiertelimme toria auringon alla runsaat kaksi tuntia. Katsoin kelloa vasta poistuessamme ja ihmettelin ajan kiitämistä. Aivan valtavasti oli katseltavaa. Laadukkaista vaatteista pölyisiin kesämökkien jäämistöihin ja kaikkea siitä väliltä.

Tykkäsin katsella karttapalloja, koruaarteita, vanhoja nuortenkirjoja, esineitä joista ei tiennyt mitä ne olivat. Hyvin vähän joutui tällä kertaa kärsimään tupakansavusta, toisin kuin vuosi sitten kun olin tukehtua samantapaisessa väenpaljoudessa. Ihmiset ovat oppineet käryttelemään kaukana muista. Eivät kaikki, mutta enemmistö. Ilma oli kaunis ja ihmiset hyvällä tuulella. Myyjät kertoilivat kysyttäessä mielellään tavaroistaan.Disneykoelmiensa osia myyvä kiva kaveri kertoili että hänellä on aikamoisen täydellinen kokoelma ankkalinnalaisia ja leffojen hahmoja kotonaan. Kuvan Pluto on muuten lamppu.Tuollapa on kiva penkoa ja sukellella. Esineitä oli kaikenkokokoisia. Pinocchiolle ja Roopelle pitäisi kai kattaa omat lautaset pöytään. Ovat melkein perheenjäsenien kokoisia.Pöytätila ei riittänyt. Osa myynnissä olevista tyypeistä seisoskeli matkalaukussa maassa. Mikki Hiiri katselee kummissaan ohikulkijan paljaita varpaita. "Hyvänen aika. Valkoiset varpaat. Minulla on mustat. Näetkö, Pluto?"

Tosi mukava käynti, varsinkin tuon Disneymyynnin ansiosta, mutta kyllä muutenkin. Ostin yhdeltä myyjältä espanjankielistä luettavaa ja toiselta ruotsinkielistä. Kertoilen niistä tulevissa postauksissa.
.

4 comments:

 1. Siinäpä on armeija..

  ReplyDelete
 2. Mutta ei sotaisa :)

  ReplyDelete
 3. Armeijan musiikkiliikunta.

  ReplyDelete
 4. Marssia rummun tahdissa, jee!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.