Friday, August 10, 2007

HELLETTÄ JA YSTÄVIÄ

.

Gorgeous! And the heatwave is still here in Southern Finland. Onpa muhkeaksi kasvanut kukinta syyshortensiassamme. Helleaalto jatkuu täällä Etelä-Suomessa.

Minulla ei ole tänään opetusta. Tapaan ystäväni Päivin. Hänellä alkavat työt maanantaina lukiossa koulunkäyntiavustajana. Meillä riittää aina juttua kaikesta, ja jos muut jutut sattuisivat loppumaan, koulusta voi puhua loputtomiin. Kouluttaminenhan on meikätytön alaa. Huomenna tapaan ystäväni Charlottan. Siinä toinen tapaus jonka kanssa jutut eivät koskaan lopu.

Puoliso pitää tänään vapaapäivän ja pelaa golfia aamusta iltaan parin irlantilaisen ja yhden skottiystävän kanssa. Ulkoilua, liikuntaa ja englantia eri aksenteilla. Hehee. Ehkä työasioitakin, en tiedä.

Elämästä pitää nauttia. Perhe, ystävät ja hyvät harrastukset ovat avainasemassa. Ihmisellä on onnea jos noiden lisäksi on työ josta pitää, kuten minulla. - Mainoskatko - "Opetan kieliä, viestintää ja oppimisen psykologiaa, livenä, puhelimessa ja netissä."

Hassu juttu muuten; Ajattelin eilen että mitä jos muuttaisin blogini nimen KIELTENOPEN PÄIVÄKIRJAKSI. Tuskin olin sen ajatuksen ajatellut kun näin että blogilistalla on sen niminen blogi!

Mitä viikonloppusuunnitelmia teillä on?
.

11 comments:

 1. Det ser jättemysigt ut, i min trädgård ska jag ha skylt, att bara korta små människor med små mjuka fötter har inträde..

  ReplyDelete
 2. Håh håh, jag vågar komma därför att jag är 155cm lång och har små fötter. Men problemet med besöket är att du kanske inte ser mej bakom dina väldiga blåbärsbuskar :D

  ReplyDelete
 3. Anonymous12:34 pm

  Hei! Ryöväsin tuon hortensian kuvan taustakuvakseni näytölle.
  Ihan hyvä nimihän tällä blogilla on. Vai vaihtelun kaipuutako?
  Viikonloppusuunnitelmia ei jaksa tehdä nyt millään. Terv. m-l

  ReplyDelete
 4. Täälläkin nautitaan ihanasta helleaallosta:) Ystävien tapaaminen on aina ihanaa. Saa höpötellä ja vaihtaa kuulumisia, nauttia hyvästä seurasta. Meillekin tulee jo sunnuntaina uusi kylänmies grillailemaan ja pelaamaan kun tämä Saaga-tyttönen palaa koulunpenkille.

  Ihan hyvähän tämä plokisi nimi on:)

  Viikonloppuna siivoamme, pyykkäämme, nautimme hiljaisuudesta, pelailemme lautapelejä, nautimme ystävän seurasta ja syömme hyvin!

  HYVÄÄ VIIKONLOPPUA RITA!

  ReplyDelete
 5. Hei M-L

  Sympaattinen ajatus että meidän pihahortensia on sinun katseltavanasi :) Huh hellettä tosiaan. Hyvä jos suunnitelmat on jo tehty tai jos voivat jäädä tekemättä...

  Salka

  Nimi jääköön Ritaksi ainakin toistaiseksi. Se vaan ei kuulosta blogilta vaan henkilöltä. Ehkä se siksi vaivasi minua.

  Samaten teille hyvää viikonloppua ja onnea Saagan koulun käyntiin.

  Minun on pitänyt jo kuukausia kysyä mistä nimi Salka on peräisin. Taidanpa lähteä blogiisi kyselemään...

  ReplyDelete
 6. Komea hortensia!
  Minullakin on viimeinen lomaviikonloppu ja aion lähteä örebrohon katsomaan miten tyttäreni pärjää jalkapallokupissa vai onkohan se ihan muki , kun siellä on niin paljon pelaajia. :)

  Sain juuri liiterin maalattua ja alkoi sataa.

  Hauskaa viikonloppua.

  ReplyDelete
 7. Trevlig helg sinullekin ja tyttärelle kupissa, håh håh. Anna kun kerron sulle yhden kuppijutun... naurattaa jo valmiiksi;

  Heppu haki minua tanssimaan ja siinä liidellessämme hänen kaverinsa ilmehtivät ja elehtivät hänelle pöydästä. Sanoin että mitäs nuo kaverisi tuolla viestittävät ja naureskelevat. Tanssikaveri huitaisi kädellään ja sanoi "äsh, ne on vaan sellasia kuppeja". Tarkoitti gubbeja :D

  ReplyDelete
 8. Tykkäisin NIIN syyshortensiasta omallakin pihalla. Ei vaan ole tullut koskaan istutettua.

  Komea kuva!

  ReplyDelete
 9. Mitäs jos istuttaisit tänä syksynä :) Meillä oli valmiina silloin kun ostimme talon vuonna 1995, mutta se oli tietysti aika lailla pienempi.

  ReplyDelete
 10. No ehkäpä sä keksit vielä jonkun muun mukavan nimen plokillesi. Voisithan pitää vaikka nimikilpailun;)

  Kiitos itsellesi! Saagalle on välitetty viestisi kun hän palasi jo eilen kotipaikkakunnallensa!

  Tuo Salka-nimiasia on tässä työn alla=en ole saanut aikaseksi postata siitä. Susupetalkin haastoi minut siitä kertoilemaan mutta mutta, laiskuus you know:)) Yritän tässä piakkoin tsempata kunhan keksin jotain muutakin siihen kylkiäisiksi.

  ReplyDelete
 11. Ai pidät meitä vielä jännityksessä :D Saaga on muuten tosi kaunis nimi!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.