Sunday, August 12, 2007

HYVÄÄ KIRJALLISUUTTA ENGLANNIKSI

.

Böcker, Bücher, libros, libri, persiaksi ketab, des livres. Pocket books on special offer. Maailmankirjallisuuden klassikoita englanninkielisinä hintaan 2,50 Malmin Suomalaisessa Kirjakaupassa.Tarkemmin katsellessani huomasin että kaikki ei ollut englantia puhuvien maiden kirjailijoilta, vaan myös Espanjan, Venäjän ja Ranskan klassikoita oli englanninkielisinä käännöksinä. Kuvat saa klikkaamalla isommiksi jos haluatte nähdä paremmin.

Pikku Prinssin ottaisin mielelläni kotiin, mutta tietenkin ranskankielisenä, Le Petit Prince. Tilaamalla saa, jos haluaa, kuten palvelualtis myyjä Anssi kysyvää opasti, mutta tuollaisia erikoistarjouksia ei ole toistaiseksi näkynyt ranskankielisistä pokkareista. Ei niille olisi niin paljon kysyntää että kannattaisi, mutta jos muuten kiinnostaa, olen kyllä nähnyt Helsingin keskustan myymälässä ranskan-, italian- ja espanjankielisiä klassikoita myynnissä.

Koulukirjoja myydään ja ostetaan lähiviikkoina runsaasti. Toiseen blogiini kirjoittelin aamulla muutaman sanan uusien koululaisten vanhempien ja opettajien evästykseksi otsikolla

KRITIIKKI VÄHEMMÄLLE
.

No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.