Sunday, August 05, 2007

KESÄ TUNTUU KESÄLTÄ

.
Salvation Army Flea Market/The clothes and things in the shops window are not for sale. Malmin Pelastusarmeijan kirpputorin ikkuna on aina kauniisti somistettu. Kyltti kertoo että siinä oleva rekvisiitta ei ole myytävänä. Onkohan sen jonkin somistuskoulun harjoitustyö?

Veimme vanhat yölamput eilen aamulla tuonne. Teimme pienen kierroksen myymälässä. Ostin sitruksenvihreän paitiksen, 4 euroa 50 senttiä sanoi lappu. Kassalla kävi ilmi että se oli alennettu euroon. En ollut huomannut ALE-kylttejä. "Taasko minulle kävi näin?" huudahdin ja myyjän kanssa purskahdin nauruun. Tämä taisi olla jo yhteensä kolmas kerta. Sen jälkeen ajoimme Helsinkiin Hietalahden kirpputorille mistä edellisessä postauksessa kuvia.

Kuuma hieno sunnuntaipäivä on kallistumassa iltaan. Nyt menee tietsikka kiinni ja meikätyttö takaisin ulos nauttimaan kesäfiiliksestä. Kävin vain pistäytymässä. Piti kertoilla kirpparilta ostamastani lukemistosta mutta kuka nyt lukemista voi ajatella kun helleaalto tänne pyyhkäisi. Palaamme langoille myöhemmin. Ihastuttavaa iltaa!
.

4 comments:

 1. Varjoisen puun allahan on ihana lukea..

  ReplyDelete
 2. Ai miten ihastuttava ajatus. Sopii tämänaamuisen postaukseni yhteyteen, siihen missä opin virtaa pohdiskelen... Joissakin kuvissa suuri Mestari opettaa puun alla.

  ReplyDelete
 3. Olen sen Suuren Mestarin puun nähnyt Kalevala-kylässä.
  /Hannele

  ReplyDelete
 4. Kiinnostavaa! Kiitos taas linkistä.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.