Saturday, November 24, 2007

EL PIKKUJOULU LATINO

.

En la fiesta de Navidad todos los niños hablaron con el Papá Noel. El preguntó "¿Te portas bien?" "¿Te portas mal?"

Joulupukki kyseli lapsilta olivatko olleet kilttejä. Kaikki saivat rouva Joulupukin säkistä jännän lahjan, ihmetötterön, jossa värillinen juttu pyöri ja piti ääntä.

Mukavia iloisia ihmisiä; Jean Louis, Eric, Pirjo, argentiinalainen Guillermo, Claudia, Kia, argentiinalainen Kaisa, tanssiva Elvis, Renée, Rodrigo, Marja-Leena, Maarit, Ernesto... Jean Louis esitteli minut eräälle suomalaiselle Simolle, mutta kun hän äänsi ranskalaisesti, paino lopussa, luulin että nimi oli Simon, ja keskustelu oli hetken aikaa tosi outoa. Luulin nimittäin että hän oli eräs aikaisemmin syksyllä tapaamamme ranskalainen joka oli myös nuorehko ja vaaleatukkainen. Kyllä oli hauskaa kun asia selvisi.

Väsymys yllätti ja lähdimme pois jo aikaisin. Ulkona meidät yllätti upea täysikuu! La luna llena.

Buenas noches. Nos vemos mañana.

LA FIESTA EN SEPTIEMBE

FIESTA LATINA 1.9.

FIESTA LATINA


.

3 comments:

 1. Olipa iloinen pikkujoulu.

  Nyt on todellakin täysikuun aika. Minäkin näin tänään täysikuun heti herättyäni talojen yläpuolella. Se näytti hauskalta. Kaiken lisäksi taivas oli vaaleansininen ja vaaleanpunainen. Ei elämä ole kokonaan kaamosta.

  ReplyDelete
 2. Juhlissa oli varmasti todella lämpöinen joulutunnelma...oi jospa oisin saanut olla mukaana!

  ReplyDelete
 3. Anna

  Minusta kaamos ei ole ollenkaan kaameaa. Kuu ja jouluvalot eivät olisi juhannuksena mitään :) Sinun ottamasi kuvat kertovat että näet aina kauneutta ja kiinnostavaa kaikessa. Kumma kun kaikki eivät näe, vaikka sitä on ihan joka paikassa.


  Leonoora

  Paras joulujuhlatunnelma tulee lapsista, minulle lisäksi siitä että siellä kuuli espanjankieltä :) Dodih, nyt alkoi pyöriä pään sisässä tuo siteeraamasi possulaulu :D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.