Thursday, November 15, 2007

IPODIN ELVYTYS

.

Minus 5 degrees Centigrade today. Obviously this picture isn't a recent one.

Huh kun eilen meinasin pelästyä että ipod sanoi irti yhteistyösopimuksen. Olin juuri lähtenyt kävelylenkille pieneen pakkaseen ja kuuntelin Julio Iglesiaksen vanhoja lauluja, LA GOTA FRÍA, SOY UN TRUBÁN, ME OLVIDE DE VIVIR und so weiter kun sulosävelmät katkesivat kuin saxilla leikaten ja podi meni pimeäksi.

Säästän hermojanne, jos olette eläytyvää sorttia ja kerron heti että APPLEn palvelusivuilta löytyi apu. Kahta kohtaa 10 sekuntia painamalla saatiin ipodiin eloa. Elvytys tehosi heti. Takuukin on vielä voimassa tämän päivän ja huomisen, joten eihän laite voi hajota ennen kuin ylihuomenna. Tänään uusin yrityksen kuunnella Juliota maisemassa kulkiessani.

Minne päin lähtisin? En ainakaan Suutarilan ala-asteen läheisyyteen. Paikallislehdykän mukaan siellä liikkuu koululaisten ahdistelija. Hyh sentään. En tahdo semmoiseen ehdoin tahdoin törmätä.

Tauon paikka. Kaksi puhelioppilasta hoidettu. Jälkimmäisen kanssa oli hauskaa kielikankeutta puolin ja toisin. Harjoitutin hänellä - ATION -päätteisiä sanoja, ja REGISTRATIONista hän kysyi merkitseekö se rekisteröidä. Siihen kun aloin selittää että se on rekisteröinti, ja kaikki muutkin esimerkkisanani olivat substantiivejä, en saanut millään suustani rekisteröintiä K:lla, vaan siitä sukeutui REGISTERÖINTI. Hah hah. Oppilas suoriutui hyvin mutta kompastui yhteen sanaan; CORRIDOR tuppasi ulos L:n kanssa, eli KOLLIDOR, eikä suostunut millään muuttumaan R:lliseksi. Sitä ne kaukoidän matkat teettävät, vitsailin. Oppilas kävi juuri Thaimaassa.

Se on kivaa kun on hauskaa, eiks vaan? Nyt happea hakemaan ulkoa ja sitten taas jatketaan töitä.
.

No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.