Tuesday, November 27, 2007

KOTI KUNTOON

.

One of my favourite TV series. HOME IMPROVEMENT kuuluu amerikkalaisten komediasarjojen sarjassa suosikkeihini. Hauska, opettavainen, sympaattinen, ihmisläheinen. Elämänviisautta mausteena. Moottoreita, työkaluja, hevosvoimia... miehisten miesten juttuja, mutta esitettyinä siten että naisetkin otetaan mukaan. Aidan takana ekohenkinen viisas naapuri, josta ei koskaan näy kuin kasvojen yläosa kun Tim käy kysymässä neuvoja ihmissuhdeongelmiinsa.

Ollaan katsottu DVD:ltä muutama jakso sarjan alkupäästä. Showta tehtiin monta vuotta joiden aikana lapset kasvoivat selvästi. Perheen kolme poikaa ovat hassun pieniä noissa ensimmäisissä episodeissa. Brad, Randy ja Mark. Isä ja äiti ovat Tim (the Toolman Taylor) ja Jill.
.

7 comments:

 1. Luulin nähneeni unta! Eikö tuo pari tehnyt jotain korjausohjelmaa televisioon??? Jimillä tulee nyt vastaava sarja, siis semmoinen oikea kodinkorjaussarja, josta tuli mieleen tuo. Siitä on kyllä kauan kun se on meillä pyörinyt varmaankin?

  ReplyDelete
 2. Kävin googeloimassa:

  http://www.imdb.com/title/tt0101120/

  Vuosina 1991 - 1999 on pyörinyt. Sarjassa Timillä on TV-show, alkujaksoissa vaimo on kotona, mutta etsii töitä. Pahuksen kiva, taidamme katsoa tänä iltana taas yhden jakson. Tuolla DVD:llä on ehkä 9 jaksoa...

  Se meni yhteen aikaan Italian TV;ssä, onnistuin näkemään pätkän tai pari.

  ReplyDelete
 3. Kävin tsekkaamassa; niitä jaksoja taitaakin meillä olla 24. Jee!

  ReplyDelete
 4. sikuri3:51 am

  Huolettoman huumorin sarja, samoin Seinfeld, Raymond etc. Amerikan yli-sexistinen ote alkaa rasittaa.
  Hollywoodissa ja Floridassa voi ihmisten olettaa kulkevan bikineissään joka paikassa ??? Kumma miten se leviää arktisillekin alueille ???

  ReplyDelete
 5. Hello Sikuri Sikakossa

  Olen Seinfeldin ja Raymondin katsoja myöskin. Voi ottaa huolettomana huumorina, jos haluaa, minä otan opettavaisena huumorina, koska ihmisen psykologia on alaani :)

  Haluan mainita vielä yhden sarjan joka on mielestäni huippu; nimittäin Frasier. Kaikki edellä mainitut erottuvat edukseen amerikkalaisista tusinatuotteista.

  ReplyDelete
 6. Koti kuntoon, mies pessy ikkunat ja jouluverhot ylhäällä ;)

  ReplyDelete
 7. Sulla taitaa olla yhtä reipas mies kuin mulla :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.