Monday, November 26, 2007

NETTIENGLANTIA 2008

.

My new diary. One can put it to use already in December this year.

Uuden päivyrin käytön voi aloittaa jo tämän vuoden joulukuussa. Minulla on kevätkauden ohjelman suunnittelu meneillään marras-joulukuussa. Pidän keväälläkin NETTITEHTÄVÄKURSSEJA sekä OHJATUN ITSEOPISKELUN KURSSEJA netissä. Yleisenglantia ja spesiaalienglantia.

Nettitehtävät voi yhdistää yksityistunteihin tai puhelinenkkuun. Monimuoto-opiskelu on briljantti idea. Se toimii. Olen sitä kokeillut ja kehittänyt toista vuotta pienen porukan kanssa, jota myös testiryhmäksi voitaneen luonnehtia.Yksi tämänvärinen päivyri osui silmiin tavanomaisempien mustien ja punaisten joukosta. Väri lienee luumu. Ainakin kypsänä. Raakanahan luumut ovat vihreitä.

Ja kuten ranskalainen sanalasku sanoo; LA NUIT, TOUS LES CHATS SONT GRIS. Yöllä kaikki kissat ovat harmaita. Samoin luumut. And my diary.
.

4 comments:

 1. Stazzy4:39 pm

  Minkähän takia suomalaiskissat ovat pimeässä mustia? Mahtavat olla toista rotua...

  ReplyDelete
 2. heleanor6:16 pm

  En nyt ihan joka päivä ehdi lukea näitä blogeja joten kommenttini on myöhässä. Mistähän tuo luumunvärinen väri kielellisesti tulee? Onko käännös jostakin vai made in Finland. Minun luumuni nimittäin ovat kypsinäkin kellanvihreitä, oh Mirabelle la delicieuse. Bolgisi ovat mielenkiintoisia, kiitos vaan päivieni piristämisestä.

  ReplyDelete
 3. heleanor6:19 pm

  Auts, lapsus! Ei nyt sentään bolgailuistasi vaan blogeistasi piti kiitellä.

  ReplyDelete
 4. Stazzy

  Pimeydessäkin on eri asteita, ja harmaa on vaaleaa mustaa - diplomaattisesti ajatellen (?)

  Heleanor

  Luumunvärinen on aika hassu kun tietää että on olemassa erivärisiä luumuja, mutta se lähtee varmaan siitä että violetit luumut ovat tiettyä violettia...

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.