Sunday, November 25, 2007

RAUHALLISESTI

.

November charm. Pop corn bushes. Marraskuun charmia. Popkornipensaita. Virallisemmin lumimarja.

Parasta marraskuussa: Kuun kaunis aavemaisuus aamun, illan ja yön pimeydessä, kuura lehdettömien ja vähälehtisten puiden ja pensaiden oksilla ja maassa, kaamos jota voi korostaa ja koristaa kynttilöin ja lyhdyin, vähitellen lähestyvä joulu, raukea tyytyväinen väsymys alkusyksyn riehakkuuden vastapainoksi.

Tänään sunnuntaina takana: Aamulenkki, pyykinpesua, nettikurssin hoitoa, opetuksen suunnittelua, siivousta, roskapostissa kahlaamista. Puolisko pyöräytti perunalaatikon joka kypsyy uunissa.

Tänään sunnuntaina edessä: Ateriointi ja siihen liittyvä tiskaus ja muu raivaus, meilailua ja kirjeenvaihtoa, rentoutumista, Hesarin lukua, espanjaa, telkkaria.

Yhtä mainosta ihmettelin ja kääntelin mielessäni. Itäkeskuksen ostari ilmoittaa että sunnuntaisin pääsee nyt ostoksille. Julisteessa lukee OSTOSRAUHAA, ja alempaa käy ilmi että tonttujoukot hyörivät ja pyörivät ympäri, kuorot laulavat ja tunnista toiseen on yleisölle järjestetty ohjelmaa. Missä se rauha on?

Parina kertana kun olemme siellä käyneet, emme ole saaneet kunnolla keskenämme juteltua koska koko ajan on joku ääni kailottanut kaiuttimissa mainosta ja infoa. Meidät se ainakin kyllästytti ja väsytti kesken ostoskierroksen ja lähdimme pois. Ehkä se sitten vetää muita puoleensa, en tiedä.

Me nautimme mieluummin rauhallisista ostoskierroksista.
.

2 comments:

  1. Marraskuu ihan kaunein kuukausi.

    ReplyDelete
  2. Hei Hannele

    Kyllä, omalla tavallaan, ja muut kuukaudet omallaan:) Meikämanta tykkää vähän kaikesta.

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.