Tuesday, December 11, 2007

KLIKKAA IKONIA

.

Clear skies. Syksyinen taivas. Melkein kuin Technicolor-värit.
 • Nukuin lähes 10 tuntia. Viime aikojen duunailu alkaa vaatia veronsa. Tähän aikaan vuodesta yleensäkin koulutusalalla alkaa työkuorma painaa. Kouluissa loppukokeet ja arviointi, minulla omassa firmassa arviointiraportit ja kevään suunnittelu sekä erinäiset työneuvottelut. Yhtä neuvonpitoa olen käynyt sähköpostitse ja kovasti yrittänyt erilaisin sanakääntein asiaani markkinoida. Onnistuihan se lopulta. Vaikeaa on selittää asiaa jonka itse tuntee perinpohjin mutta josta toisella osapuolella on vajavainen ja väärä kuva. Uuvuttavaa saada ensin vastauksia jotka osoittavat että toinen käsittää jutun ihan väärin, mutta hyödyllistä saada ne vastaukset jotta voi sitten täsmentää ja oikaista käsityksiä. Ilon hetki kun yhteisymmärrys saavutetaan. Vähemmän määrätietoinen olisi jo luovuttanut.
Hesarin Fingerpori ihastuttaa joskus moneksi päiväksi. Vieläkin hihitän sellaista missä heppu kehotti toista tuplaklikkaamaan ikoniin, ja tämän tehtyä työtä käskettyä heidän taakseen ilmestyi ortodoksinen pappi ja kävi ilmi että he olivat kirkossa ikoni edessään. Leikkasin stripin talteen ja ajattelin lähettää äidilleni, joka maalaa ikoneja. Sitten tajusin että eihän äiti tiedä mikä ikoni on tietotekniikassa. Vitsi menisi hukkaan. 

Hehe. Pikkuveljeni muisti pienenä että ikoni on pekoni.

5 comments:

 1. :DDDDDDDDDDDD!
  Kiitos harmaan päivän valonpilkahduksita!

  ReplyDelete
 2. Ei niin harmaata päivää olekaan että pari Technicolor vitsiä ei sitä kirkastaisi :)

  ReplyDelete
 3. Jos et tiennyt niin kaikki julkaistut Fingerporit löytyy osoitteesta HS.fi. t. Helsingin Sanomien markkinointi-osasto :)

  ReplyDelete
 4. En tiennyt! TUHANNET TÄNKJUUT :)

  ReplyDelete
 5. That is a beautiful photograph!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.