Tuesday, December 04, 2007

ÄLKÄÄ HAUKOTELKO

 1. Thinking about Christmas. I'm listening to  Il Divo's Christmas collection.    Yesterday I took out some of my Christmas books.
 2. Joulukoristeet ja joululaulut mielessä. Kuuntelen Il Divon joulu-cd:tä, komeaa laulantaa. Eilen otin jouluista kirjastoani esiin. Siinä teille kuva. Klik.
 3. Yritän kokeilla - ja kokeilen yrittää - käsittää Bloggerin editointimahdollisuuksia. Sanon jo etukäteen että tekstistä voi tulla outoa. Tänne ilmestyi numeroita joita en saa pois.
 4. Ain töppäillen työtäs tee, tralalaa... Kuva ei meinannut millään postaantua. 
 5. Aamulla oli hivenen hutero olo. Puoliso yski yöllä ja tulimme siitä syystä valvoneeksi. Auto pääsi tänään huoltoon. Starttimoottori on nikotellut epäilyttävästi. Kunpa puolisokin lepäisi flunssaansa pois, mutta töihin oli mentävä. Ei oikein ollut vaihtoehtoa.
 6. Yksi aamupäivän puhelinkurssilaisistakin kärsi työperäisestä ylityöväsymyksestä ja haukotteli niin että jo huudahdin: "Don't yawn for Heaven's sake! It's catching." Älä ihmeessä haukottele. Se on tarttuvaa. Nauroimme. Hassua että sitä muistaessani myöhemmin kävelylenkillä minun oli pakko haukotella. Hah hah, samoin nyt äsken, kun siitä kerroin. Onneksi nikottelu ei tartu. Se olisi kiusallista teatterissa tai koululuokassa. 
 7. Nytpä postaamme ja toivomme että nuo numerot eivät näy tekstissä vaan ovat kappalejaon merkkejä tai muuta sellaista.


12 comments:

 1. Ai jai kun haukotuttaa8] Ei näy nummeroita, kun näkyy kukkasia:)

  ReplyDelete
 2. Täälläkin haukotellaan :) Ja hyvin näyttää postaus tulleen. Itse kiroilen edelleen kun rivinvälit yhtäkkiä kuvien jälkeen aina tiivistyvät :/

  ReplyDelete
 3. Charlotta7:54 pm

  Ihmeellistä...nyt minäkin aloin haukotella...onpa tarttuvaa. By the way, nuo kukkaset ovat sieviä. Punainen ja vihreä väri noissa kahdessa jouluisessa sanassa on hyvä idea.

  ReplyDelete
 4. Hoooo - huomenta. Nyt voikin haukotella ja se kuuluu asiaan. :O

  Nuo kukkaset ilmestyivät niiden numeroiden tilalle, ja numerot sain aikaan kun ensin klikkasin tiettyä kohtaa työkalypalkista ja sitten aina löin rivinvaihtoa.

  Siis kun llöin rivinvaihtoa, seuraava kappale alkoi numerolla. Numerot muuttuivat kukkasiksi kun postasin tekstin.

  Värit on tosi kiva uusi vaihtoehto, samaten rivien tasaus, mutta kirjasintyyppiä en vielä osannut vaihtaa vaikka yritin. Ehkä teksti pitää ensin aktivoida.

  Kokeilen taas lisää seraavalla kerralla!

  ReplyDelete
 5. http://hannelesjul.blogspot.com/12:44 pm

  Eihän meistä kukaan niin täkee ole, attä töihin on mentävä muita tartuttamaan, presidentitkin helpolla vaihdetaan uusiin ja elämä jatkuu.

  ReplyDelete
 6. Ei tarvitse tartuttaa ketään jos on ainoa työntekijä paikalla, eikä myös jos on työntekijöistä se viimeinen joka sairastui. Kaikki muut ovat jo sairastaneet ja antaneet taudin aina seuraavalle.

  _____________________________________________

  "On mentävä" - piti muun muassa sisällään sen että piti laskea ja maksaa palkat: muuten ihmiset olisivat jääneet ilman rahojaan. Sisäinen velvollisuus, niin sanoakseni.

  Helppohan se on kotiin jäädä jos muut eivät ole meistä riippuvaisia. Presidentti on helppo vaihtaa, kotiäitiä ei niinkään :)

  Vähän sekalaisia mietteitä kiireen keskeltä... Pakko palata töihin... Yksityisyrittäjän arkea, heh.

  ReplyDelete
 7. http://hannelesparadis.blogspot.com/5:49 pm

  Presidentti helpompi kuin kotiäiti :)

  ReplyDelete
 8. P.S.
  Nykyäjan palkat ja laskut hoidetaan vaikka bussissa.

  ReplyDelete
 9. Blogisi on näyttänyt koko ajan ihan kauniilta.

  ReplyDelete
 10. Kiitos, Anna! Olen itsekin pitänyt tästä pohjasta koko ajan, mutta kirjasintyyppejä olisi mukava päästä vaihtelemaan, ja nyt kun rivientasaus toimii, saatiin vähän ryhtiä :)

  ReplyDelete
 11. Rivientasaus ei helpota lukemista.

  ReplyDelete
 12. Hannele

  Lukutekniikkaa en tullut ajatelleeksi, mutta nyt kun mainitset, sanoisin että nuo kukkaset pistävät rivit kapeammiksi, ja kapeampi palsta lienee nopeampilukuinen kuin leveä...

  Itse tykkään rivientasauksesta koska teksti näyttää siistimmältä. Olen aika järjestelmällinen tyyppi :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.