Saturday, April 26, 2008

KAIKKI EDISTYYAn inside pocket for the mobile phone. That's my husband's new leather jacket. 

Erään putiikin loppuunmyynnistä nahkatakki 50 eurolla. Kertakaikkisen kätevä kännykkätasku. 

Iltapäivällä mennään kyläilemään persialaisten ystävien luokse. He ovat muuttaneet rivitaloon Espoossa. Mei täyttää kohta 2 vuotta mutta Nia-vauvalla on vielä täyttämiset täyttämättä, ellei yhtä kuukautta lasketa. 

Opiskelin eilen persian kielikurssista ensin kolmanteen kertaan kuudennen puolituntisen, sitten kertaalleen uuden, seitsemännen puolituntisen. Sen jälkeen tuntui että osaan sujuvasti kieltä. Otin esiin Iranin TV:stä nauhoitetun videon, mutta outoa kylläkin, varmasta ennakko-odotuksestani huolimatta, en ymmärtänytkään siitä suoraan ihmisten puhetta. Kihelmöivän jännittävää ja musikaalisen kaunista se silti oli.

Isoja edistysaskelia työhuoneen papereiden ja kansioiden järjestelyssä ja uudelleen sijoittelussa. Olen saanut jonkin verran tavaraa säilytyslaatikoihin pölyltä suojaan ja aika paljon tarpeetonta paperia heitettyä pois. Perusteellinen katselmus veisi viikkokausia. Ehkä tyydyn pintapuolisempaan selailuun ja lajitteluun. 

Kevät on pitkällä. Kukkien väriloistoa pihassa jo tässä vaiheessa. Syreenit, norjan angervo ja tuhkapensaat ovat pörhelöityneet. Erilaisten kukkien versoja työntyy esiin.

Kevään ja kesän tulo etenee.  Kevätsiivous edistyy. Englannin nettikurssi tuo tuloksia. Samaten netti-italia. Kaikki on mitä parhaiten.

No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.