Wednesday, April 30, 2008

MANSI- JA MUSTIKOITA HUHTIKUUSSAI had straw and blueberries yesterday. Söin eilen mansi- ja mustikoita. Ystäväni Mirkku osti niitä minulle Malmintorin Prisman torimyynnistä kun tuli kyläilemään.


7 comments:

 1. Namsk, tulee vesi kielelle! Hauskaa Wappua!

  ReplyDelete
 2. Hauskaa Wappua itsellesikin! Jollain maukkaalla purtavalla ja juotavalla on vapuntienoota mukava juhlistaa.

  ReplyDelete
 3. Mistapain olivat mansi- ja mustikkasi? Taalla myydaan talvella mielestani israelista tuotuja ja nain alkukevaasta espanjan mansikoita. Aina suomalaisena tuntuu oudolta syoda muun maan mansikoita. Suomalaiset mansikka mollukat ovat niin erihyvia, etta mita turhaan muita ahmimaan niitten sijasta( suomalaiset herneetkin!.

  Ja ne suomalaisen metsan mansikat.... Nami!

  ReplyDelete
 4. M'man: Mansikat olivat ehkä espanjalaisia, mustikoista en tiedä. Joskus niitä on tuotu tänne Saksasta. Nuo olivat yllättävän hyviä ulkomaalaisiksi mansikoiksi, mutta ei ole suomalaisten Suonenjoen mansikoiden voittanutta. Osut kyllä oikeaan kun toteat että suomalaisena tuntuu oudolta syödä muun maalaisia! Se on totinen tosi, minkä faktana totean. En ole isänmaallinen joten ei se mitään luuloa ole :)

  ReplyDelete
 5. J'adore les fraises, il y a une variété "la mara des bois" qui a le goût des fraises des bois comme son nom l'indique. J'aime aussi les "bleuts" comme disent les québecois.

  ReplyDelete
 6. Les fraises finlandaises sont merveilleuses. Quand-même les fraises de ma photo sont espagnoles. Ah, oui, les fraises de bois... quand j'étais petite; on en mangeait en fait dans les bois :) "Les bleuts" - vraiment?

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.