Saturday, May 17, 2008

HEVOSEN SELKÄÄN VAANHas the cavalry gone by recently? Onko ratsuväki mennyt tästä hiljattain?

Kävelylenkki tuli tarpeeseen aamun rasitusten päälle. Otin kameran mukaan ja ilokseni sainkin näköpiiriin tavanomaisuudesta poikkeavaa kuvattavaa; ratsastajia jonossa. Hevosia peräkanaa. Kanoja perähevosta.

Mitäkö ne aamun rasitukset olivat? Työ ei niinkään. Yksi puhelinoppilas ja seuraavan englannin nettitehtävän laatiminen. Kaikki tuo menetteli. Rasittavaa oli odottaa tietoa siitä sopiko yhdelle ystävälleni opiskelutreffit jotka hän jo peruutti viime torstaista. En tahdo millään kestää tyhjän panttina roikkumista ja turhautumista... 

Hän peruutti ensin tämän päivän ja sitten huomisen jota tarjosi tilalle. Mikä helpotus kun päätös tuli vähän yli yksi. Mikä tahansa päätös kun ei vaan tarvitse roikkua! Hän lupasi että ei peruuta seuraavalla kerralla. No joo. Toivutaan nyt ensin tästä. Tällainen ei sovi minulle.

Söimme broilerilaatikkoa ja joimme pienen Gato Negro - punaviinin. Cabernet Sauvignon. Putelista kaatui kummallekin lasillinen mitä maistuvinta Cabernet Chauvinistia. (Itse keksimäni lempinimi jolle hymyilen aina uudelleen.)

Ohjelmassa seuraa persian kielikurssia cd:ltä. Himputti että se on vaikeutunut. Pakottavat minut jo sanomaan monen sanan lauseita joissa kyvyt vedetään äärimmilleen.

Ja ei muuta kun hevosen selkään takaisin! Back on horseback! Minähän opin persiaa.


2 comments:

  1. En tajuu, useinhan masketaan peruutetuistakin palveluista, niin monella alalla, koska eihän siinä saa uuttakaan tilalle - ja menot on ja tulot vähenee. Muuta systeemiä, oma aikasi ei ole ilmaista.

    ReplyDelete
  2. Hannele: Tässä oli kyseessä opiskelutreffit ystävän kanssa, ei maksullinen palvelu, mutta ihan oikeassa olet.

    Kyllä. Muutin systeemiä. Sanoin että en halua odotella. Ystävä lupasi että ei enää peruuta. Aika näyttää miten käy.

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.