Sunday, May 04, 2008

KAUNIS HAUTAKIVIWhat a beautiful detail on a tombstone. We visited Malmi Cemetery on Tuesday, just out of curiosity, no reason.

Mitä kaunein yksityiskohta hautakivessä Malmin hautausmaalla, joka oli surullisen, rauhallisen ihmeellinen ympäristö ilmapiiriltään. Kävimme siellä vapunpäivänä, ihan vaan tutustumassa ja katsomassa, ystävämme Mirkun kanssa, jonka miehen hauta on siellä.


5 comments:

 1. Anonymous5:43 pm

  Todella kaunis symboliikkaa. En ole aiemmin hautakivessä joutsenia nähnytkään, vaikka niiden luulisi kuuluvan vahvasti yhteen suomalaisilla hautausmailla. Parisuhdeuskollinen joutsen, kansallislintumme ja myyttinen tuonelan joutsen kertovat niin paljon. Niin kaunis lintu, puhdas, valkoinen, ui elämän virrassa. Jne.

  Näissä on erityisen ihastuttava muotoilu, kuin ikinuoret. Ja ainakin tässä valaistuksessa kiven päällys muistuttaa veden aaltoilua.

  t. m

  ReplyDelete
 2. Olipa kauniisti kirjoitettu, M - kiitti :)

  ReplyDelete
 3. Rita, sinulla taas piha kukkii runsaana, kuten joka kevät ja kesä.

  Nykyään näkee mitä erilaisempia koristeita hautakivien yhteydessä, taitaa olla kuitenkin enemmistönä linnut ja enkelit.

  ReplyDelete
 4. Leonoora: Täällä on jo käytännöllisesti katsoen kesä, kasvit vaihdissa.

  Kirjoitin sinulle eilen blogikommentin kun huomasin että olit palannut, mutta se ei tarttunut. Muutama viikko jo ollut vaikeuksia kommentoimisessa moniin bloggerin blogeihin.

  ReplyDelete
 5. Hautausmaissa on kiva kävellä, kauniita istutuksia ja nykyään kivoja patsaita sun muuta, sydämmen muotoisia kiviäkin.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.