Thursday, May 15, 2008

MATTOTELINEEN OSTOOlin unohtanut kännykän päälle nukkumaan mennessä ja heräsin kesken unien tekstiviestin piippaukseen. Pöllämystynyt olo jatkui aamullakin.  

Viestittämisen tuloksena tämän päivän espanjan opettaminen ja persian opiskelu siirtyy lauantaihin. Tähän päivään avautunut vapaa-aika yhdistyneenä puolison vapaapäivään ei ollut hullumpi juttu. Lähdimme ostamaan tuuletustelineen tavaratalosta. Kiertelimme osastoja kunnes jouduimme kysymään hapahkon näköiseltä myyjältä. Myyjä neuvoi meidät ulkomyymälän puolelle eikä hapan ilme väistynyt asiakaspalvelutilanteen ajaksikaan. Ehkäpä se oli juuttunut siihen pysyvästi. Ei hän mitenkään epäkohtelias ollut, mutta hivenen häiritsevä olo jäi. 

Täysin toisenlaiset ilmeet ja jopa työnilo huokui henkilökunnasta vakituisessa ruokakaupassamme, Jättijaossa, minne mattotelinekauppojen jälkeen menimme. Omat tunnelmatkin saivat rauhassa olla vapauneet. Mieheni sanoi kalatiskillä myyjälle tilauksemme eli neljä lohimedaljonkia, kääntyi sen jälkeen minun puoleeni ja kysyi: "Tuleeko sinulle sama?" Hah hah. Miten kivaa että kotona ei ole hapannaamoja. Kannattaa aina välillä törmätä sellaiseen niin on vertailukohtaa. 

Siivooja tulee huomenna ja nyt meillä on tuuletusteline. Kunhan perheen herrahenkilö kokoaa sen, päästään toden teolla tuulettelemaan ja tamppaamaan mattoja. Ellei huomenna sada. Missä tapauksessa myös ikkunoiden pesu siirtyy. 

Yksi tuttavanikin otti siivoojan suosituksestani, siis tämän meidän siivoojan. Piia on juuri tällä hetkellä hänen kotiaan putsaamassa ja puleeraamassa.

4 comments:

 1. Lasten vanha keinu oli joku vuosi mattopiiskatelineenä, nyt siitä on tullut ruusukaari ;)

  ReplyDelete
 2. Olet palannut blogipaussilta :) Tulen käymään...

  ReplyDelete
 3. Jättijako on hyvä ja monipuolinen kauppa. Tarkoitan, että hyvä on tuo valikoima, eikä kauppaa ole pilattu liian suurella koollakaan.

  (Tämän kommentin kustansi Jättijako Tammistosta)

  ReplyDelete
 4. Olematon: En tiedä parempaa ruokakauppaa kuin Jättijako. Sanoisin niin vaikka he eivät minulle lausunnosta maksaisikaan :D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.