Wednesday, May 07, 2008

NUKKEKOTI KUNTOONHome improvement is certainly topical every spring, why not also doll house improvement. We don't actually have a doll house, but that little furniture and other things are good for playing house, and also good hands-on material for language teaching.

Meillä tosin ei ole nukketaloa, mutta kevätsiivouksen yhteydessä lajittelin kotileikeissä tarvittavaa kalustoa ja astiastoa omiin päniköihinsä. Lapsivieraat voivat leikkiä niillä, ja kielitunneille niistä saa oivallista havaintomateliaalia.

Aamun yksityistunnin sekä puhelinopetuksen jälkeen kaipasin kävelylenkkiä. Kaunista, mutta tuulista. Seuraavalla kerralla muistan ottaa hanskat. Kotiin palatessa tuli vastaan yksi naapuri Lassieta taluttaen. Huomautin hänelle että hän oli ollut viisas kun oli älynnyt laittaa hanskat. Silittelin kaunista 8-vuotiasta Lassieta hetken ennen kuin palasin kotiin. Täällä tuoksui ruoka. Mies on muutaman päivän lomalla. Enimmäkseen pelaa golfia, mutta piipahti kaupassa ja tekemässä ruokaa. Tehokas heppu. Taidankin mennä keittämään teetä ja syömään.

Sitten kun vielä tietäisin miten tämä päivitetään blogilistalla.  Olen käynyt uutta listaa tutkimassa mutta oudokseltaan ei vielä täysin aukea. 

3 comments:

 1. Ei päivitetä. Itse ainakaan en ole löytänyt mitään namiskaa. Blogi vain on koko ajan jonotuslistalla... Nyt alkavat avainsanat ja kanavat jo olla jotakuinkin järkeviä, ensin ne oli ihan hauskoja mutta kyllä se toimimattomuus alkoi vähän ärsyttääkin. Tilaajiksin lasketaan enää vain aktiiviset tilaajat... Mä kun luulin että joko tilaa tai ei, mutta kuinkas sitä voisi vielä aktiivisemmin tilata.

  Eiköhän tuota lähipäivinä parannella, palautetta varmasti sadellut.

  Mulla on useamminkin nenän edessä valmis ateria, mikä välillä hävettää. Voisin joskus itsekin yllättää poikaystävän!

  ReplyDelete
 2. Heh, meillä on lelut tismalleen samanlaisissa lootissa. On tosi käteviä kun niitä voi pinota, näkyy läpi ja eri leikit voi lajitella omiin laatikoihinsa.

  ReplyDelete
 3. A-R: Ahaa, jaa ei tilata, no sitten voin rentoutua siltä osin. Tilaajia minulta oli hävinnyt "vain" 3 joten arvelen että aktiivinen tilaaja merkitsee sellaista jolla on voimassaoleva sähköpostiosoite.

  Niin, kaipa minunkin pitäisi välillä kokata, mutta kun toinen näyttää siitä hommasta tykkääävän :)

  SAHRAMI: Kaikin puolin kätevät lootat. Ostimme myös värillisiä työhuoneeseeni.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.