Friday, May 09, 2008

PERSTAI JA TORJANTAIPerstain ja torjantain lehti lukematta, mutta ei kauan. Tänään tohina hellittää ja ehtii muutakin duunata kuin duunia. 

Blogilistan uudistus vaikuttaa ideoiltaan onnistuneelta. Enää ei tarvitse itse vaivautua päivittämään, ja tuoreitten listalta näkee päivitetyistä blogeista uuden kirjoituksen alkutekstiä eikä pelkkää blogin nimeä. Hienot parannukset.

Pari oppilastani on lomalla nyt ja ensi viikolla. Viikko-ohjelma kevenee aavistuksen verran. Jos joku saa kevätflunssan niin sitten aivastuksen verran. Paitsi jos se olen minä ja flunssa vie äänen. Sitten kevenee jo ihan painovoimattomaksi. Ei mutta älkäämme maalailko piruja seinille, muuten alamme kiipeillä seinillä, ja sitten tarvitsemme Arkiterapeutti Kopsin kopautusta. 

Kyllä nyt on pakkorentoutuksen paikka. Liika on liikaa kun päivät tuntuvat menevän sekaisin. Perstai ja torjantai kietoutuvat vyyhdiksi, mutta mitä todennäköisimmin löördaagina tilanne tasaantuu.  

Harry Klein sanoi yhdessä jaksossa Derrickille painokkaasti: "Meidän on löydettävä tämä henkilö," mihin Derrick asiallisesti: "Niin, mutta ensin meidän on etsittävä häntä." Ei kannata mennä asioiden edelle.

2 comments:

  1. Kiitos linkityksestä tuossa aikaisemmassa postauksessa.
    Kaikki (3) tilajaa katosivat blogilistan uudistuksessa. Itse haluaisin päivittää blogini omin käsin. Kuvablogini (Kun avaan silmäni) ei ole vielä päivittynyt vaikka laitoin uuden postauksen eilen. Päivittyy 00.06 ensi yönä! Päivitä nappi on kuulemma tulossa.

    ReplyDelete
  2. Jaska; Optimistina kuvittelin että heti kun homma alkaa luistaa, päivitykset tapahtuvat automaattisesti ja nopeasti ilman että meidän tarvitsee itse vaivautua. 3 tilaajaa minultakin haihtui.

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.