Saturday, May 31, 2008

PÄÄTTÄJÄISIÄ JA ALKAJAISIATäyteen ahdetut kalenterit, pitkät muistilistat, 7-päiväiset työviikot ovat kohta muisto vain. Vielä yhden viikon verran kahlaan läpi "tee nämä tänään tai lähitulevaisuudessa" lappujen paljoutta. Ei niitä ole enää kuin kulmakarvoihin asti... Onko se muuten "kahlaamista" ainoastaan jos on polviin tai vyötäröön asti? Mitäs se on jos ollaan kaulaa myöten? - Äh, oli mitä oli. En aio hukkua.

Oikealla ja vasemmalla luokalta toiselle siirtyviä koululaisia, ylioppilaita, ammattiin valmistuvia nuoria. Toukokuun lopussa tunnolliset koululaiset, opiskelijat ja opettajat kokevat isoa väsymystä, mutta toivottavasti myös tyytyväisyyttä.  

Itse laadin tyytyväisenä arviointeja ja muita raportteja joita ensi viikolla lähetän eri tahoille; tammikuusta toukokuun loppuun asti on ahkeroitu opinto-ohjelmissa. Monta saavutusta, paljon raportoitavaa, monta kehua jaettavana, monta ehdotusta tulevaan.

Onnea kaikille jotka ovat koulutuksessa päässeet siihen vaiheeseen johon ovat päässeet. Uudet suunnitelmat odottavat. Sekä oppijoita että opettajia. Kuulun molempiin.  Juuri sain postitse uuden persian kielikurssin sekä espanjan. Heti huomenna sukellan niiden pariin. Enkä tarkoita "mañana" sen laiskassa merkityksessä. 

3 comments:

 1. Uudet suunnitelmat odottavat,
  ajattelin koulun penkkiin

  ReplyDelete
 2. Hannele: Ihanko totta? Tuosta on kuultava lisää!

  ReplyDelete
 3. juu, vanhatkin tätit voi oppia istumaan :)
  Syksyllä.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.