Tuesday, May 06, 2008

PUH PUH PUHDASTAI asked a friend who does needlework and suchlike if she had some doll's clothes for our cleaning lady's little girl, and she gave me that little cardigan.

Kysäisin ystävältäni Mirkulta, joka tekee käsitöitä, josko hänellä olisi yhtään ylimääräisiä nukenvaatteita annettavaksi siivoojamme 6-vuotialle Roosalle, ja sain pienen villatakin. Siinä on oikein avattavat napit, ei pelkät koristeet.

Siivooja ja Roosa pistivät parissa tunnissa paikat kuntoon. Olen niin omien töitteni rasittama tällä viikolla että melkein tuntuu kuin olisin itsekin siivonnut. Tällä viikolla löysin siivouskaapin uumenista sellaisen varrellisen jutun jolla pääsee pyyhkimään kaappien ja kirjahyllyjen alta mihin imurilla ei pääse. Edistystä. Siivooja Piia näytti miten siihen vaihdetaan puhdistusliina. Ja siivouksen päälle silitti ison pinon kauluspaitoja ja t-paitoja. Sitten joimme kupit teetä. 

On siistiä. Roosa kasteli puutarhaa ja pumppasi kaivosta vettä. Annoin hänelle katuliituja ja niinpä hänen käyntinsä todisteena on pihalaatoissa uutta taidetta.

2 comments:

  1. Charlotta4:50 pm

    Eilen Piia kävi meillä siivoamassa ja pesemässä ikkunoita. Oli aika ihanaa tulla siivottuun kotiin!

    ReplyDelete
  2. Charlotta: Meilläkin pestään seuraavalla kerralla ikkunoita.

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.