Tuesday, June 10, 2008

HIHITTELEVÄ COLUMBOLieutenant Frank Columbo. Katsottu 3 jaksoa, kaksi jäljellä. Eilen näkemässämme liikuttiin seksologien ja seksiterapian parissa. Arvata saattaa että Columbo punasteli ja hihitteli.

Kutkuttavia jännitysmomentteja kun murhaajalla oli nahkasalkussaan todisteita jotka hän aikoi hävittää ja tyylikäs salkku kiinnosti etsiväämme niin kovin paljon. Excuse me, Ma'm? Where did you get that briefcase? My wife, that is Mrs Columbo, has her birthday..."

Kutkutusta ja hihitystä.


5 comments:

 1. Oletkohan vähän addiktoitunut vai iloitsetko vain mukaviksesi :)

  ReplyDelete
 2. Leppoisaan Columboon voi vähän addiktoitua. Ainakaan siellä ei saada nielusyöpää sperman nielemisestä. ( Todays sorry fact )

  ReplyDelete
 3. Isopeikko: Samaa ajattelin eilen itsekin. Kyllä, taidan olla vähän addiktoitunut, heh. Totesin mielessäni että katsoisin kai joka päivä jos minulla olisi loputon varasto. Nyt on enää yksi katsomaton, mutta sen jälkeen voisi tietysti kierroksen alkaa alusta...

  Utuinen: Tosiaan. Tämä riippuvuus ei ole pahe, eikä ole vaarallinen, eikä turmiollinen. Sitäkin puolta asiasta eilen mietiskelin.

  Dr Phil Shown aiheena oli kerran perheenäiti jonka tyttäret ottivat yhteyttä kun tämä oli heidän mielestään muka addiktoinut Dr Phil Showhun. Phil puhui heille järkeä :D

  ReplyDelete
 4. Olikohan meillä sitten DVD:n väreissä vikaa? Håh håh!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.