Friday, June 27, 2008

KOTIFYSIIKKAAOperaatio kaappien ja arkistojen siivous jatkuu. Kohta ovat loputkin monisteet ja muut paperit asianmukaisissa lokeroissaan ja kansioissaan. Tarpeettomia juomalaseja vietiin eilen Pelastusarmeijan kirpputorille ja saatiin astiakaappiin tilaa. 

Kotifysiikan lakeja:  

Tyhjällä tilalla on taipumus täyttyä. 

Vaatteet kutistuvat vaatekaapissa.

Kassillinen vietiin Pelastusarmeijaan kirpparille, mutta hupsis hei, toinen kassillinen tavaraa ostettiin sieltä ja tuotiin kotiin. Pakko oli ostaa kun sattui olemaan Duploja pari isoa pakkausta hintaan 7 euroa ja 8 euroa. (Kuvassa kuitenkin aikaisemmin kirpparilta ostettuja Legoja.) Meillä kyläilevät lapset pääsevät tuosta kaikesta nauttimaan; Mei, Roosa, Ville, Mikko...

2 comments:

  1. Tuo on kyllä niin totta, että tyhjällä tilalla on taipumus täyttyä! Siksi kaappitilaa ei ole koskaan tarpeeksi, jos sille tielle lähtee.

    Kunnioitettavaa toimintaa tuo kaappien ja arkistojen siivous. Siitä saa niin hyvän mielenkin kun pääsee turhasta roinasta eroon.

    ReplyDelete
  2. Sahrami: Totta on että noista raivauspuuhista tulee hyvä mieli! Onneksi sitä riittää niin voi olla jatkuvasti hyvällä mielellä, hah hah ;D

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.