Monday, July 28, 2008

Lastenkirjoja kirpparilta ja tuolejaKeksittiin aamusta pökäistä kirpparia katsastamaan. Tunti kierrettiin tarjontaa tutkimassa ja tehtiin muutama fantastinen löytö, kuten mäntypuinen lastentuoli kuvassa (kolme euroa). Se on syöttötuoli, mutta poistimme edestä ne poikkipuut joista jalat pujotetaan ja saimme sopivan vierastuolin 2-vuotiaalle kaverillemme Meille. Viimeksi hän istui keittiötikkaitten päällä ruokapöydässä, mutta tästä lähtien saa istua mukavammin. 

Kuvan vihreä tuoli tuotiin perjantaina Mansesta, nääs. Ihastuin siihen ja ruinasin sen kälyltäni. Tarjosin siitä 5 ekee, mihin hän totesi että "ei tämä ole mikään osto-ja-myynti - liike, hehe, mutta tuoli lähti mukaamme.  

Kirppuraporttia jatkaakseni, ostimme, edelleenkin lapsiystäviä ja ystävien lapsia ajatellen, pinon lastenkirjoja pienille, ja eläintietoteoksen vähän isommille lapsille. Itselleni nappasin parikymmentä Kalle Ankaa à 20 senttiä. Ei ollenkaan hassumpi kierros. 

Lähdimme sitten vielä puoleltapäivin kauppareissun yhteydessä steppaamaan yhden parkkipaikan kirpputorille, ja täydensimme lastenkirjavarastojamme yhdellä kissakirjalla ja joillakin askartelujutuilla. Olemme tulleet lahjoittaneeksi vanhat varastot vähiin joten kaipasimme täydennystä. 

Aimo kasa kolikoita kului, mutta setelit jäivät koskemattomiksi. Jos sitä pitää mittarina, ostokset olivat mahdottoman ja mahdollisen edulliset. 

5 comments:

 1. Anonymous8:28 am

  Hauskaa, että steppasitte! HAH, HAH, HAH! :-D

  t.m

  ReplyDelete
 2. Jos olisi ollut kylmä päivä, hampaitten kalina olisi säestänyt steppausta rytmikkäästi :D

  ReplyDelete
 3. Kokopäivähommaahan se vanhempana oleminen - vaikka meidänkin jo aikuiset. Soittelevat ja kyselevät ja keskustelevat. Vieläkin.

  ReplyDelete
 4. Ja hyville isovanhemmillekin lienee kysyntää :)

  ReplyDelete
 5. (en kait ole kertonut :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.