Tuesday, July 01, 2008

LOMA ALKOI KUIN ALKOIKINOu tätä ihmettä. Vapaapäivä. Vapaa päivä. Siis kesäloma. Meillä molemmilla. Puoliso pökäisi irlantilaisen golfkaverinsa kanssa heti aamuvarhaisella viheriöille. Lupasin keittää perunoita iltapäivällä kun hän palaa. 

Kamalalla jyrinällä on pari päivää tästä ohi kulkenut isoja kuorma-autoja, varmaankin tuonne kadun päässä oleville rakennuksille. Multalastissa ainakin osa. Pihoja kai jo laitetaan kuntoon. Edistystä. Täällä onkin ollut huomiota herättävän paljon rakennus- ja katutöitä tänä vuonna.

Kaapelityöt meidän kadulla saatetaan päätökseen kuukauden sisään. Työmiehet käyvät jopa meidän tontilla koska johtoja tulee kiinni meidän seinään. Äsken juuri kuulin työmiesten ääniä ikkunan alta.

Yhden toisen ikkunan alla kukoistaa mansikkamaamme. Runsas makoisa sato. Ikinä ennen ei ole ollut näin paljon marjoja. Ensimmäinen kesä kun saimme ne tehokkaasti suojattua räkättirastailta.  Joskus tuntuu että niillä ryöväreillä ei ole tavalliset linnunaivot.  

Outo valoilmiö taivaalla. Ai, sehän on aurinko, vaikka ei edes olla Naantalissa :)

Nyt pitää alkaa meilailla ja soitella kavereille, sellaisille joihin ehtii pitää yhteyttä vain lomilla. Pitkästä aikaa aion tänä kesänä lähteä käymään ulkomailla Tampereella. Tavallisesti kartan matkustamista viimeiseen hengenvetoon. 

2 comments:

  1. Loma ja omat marjat on ihanaa. Me pakattu selkäreppu, pitäisi minunkin jo tajuta, että olen 55, enkä enää vuorenkiipeilija...

    ReplyDelete
  2. Hannele: Tuosta tulee mieleen että muutama vuosi sitten nyrjäytin sakroilikanivelen kun luulin jumpatessani olevani vetreämmässä kunnossa ja nuorempi kuin olinkaan. Ei hauskaa kun tulehtui. Kohtuus kaikessa :)

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.