Tuesday, July 22, 2008

Ville valokuvassa, minä piirroksessaOtin kaveristani kameralla kuvan ja hän puolestaan teki minusta piirroksen. Kuva ei onnistunut kovin hyvin mutta hän sanoi että ei jaksa useampia otoksia istua kuin ne joiden joukosta tuon valitsimme. (Julkaisemiseen hänen lupansa, myös äitinsä ja isänsä lupa.) Minulla on piirroksessa vihreät vaatteet mikä on totta sekä eiliseen että tähän päivään nähden mutta tukan tummaa väriä en tunne omakseni. Piirroksen värit ovat oikeasti paljon kauniimmat ja hehkeämmät kuin miksi ne tässä toteutuivat.

Nuoriherra viihtyi meillä vieraillessaan ekan tunnin Duplojen parissa. Muukin aika kului nopeasti, piirtelyä, noppapelejä, ruokailu, ulkoilua... Kävelylenkille en saanut houkuteltua mutta kävin yksin pienellä lenkillä, ja myöhemmin tehtiin liitupiirroksia väriliiduilla pihalaattoihin, minkä olen oppinut kaveriltani Roosalta kun hän oli 6-vuotias. Sitten tutkittiin marjatilanne. Hiukan löytyi mansikoita, vadelmia ja mustia viinimarjoja. Kyseltiin tietokilpailukysymyksiä lasten kirjasta. 

Tässä yksi. Täydennä seuraava lista sateenkaaren kahdella viimeisellä värillä: punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen... (Vastaus alempana)

Mieheni pelasi paria peliä Villen kanssa ennen kuin täytyi lähteä viemään hänet kotiin. Iltapäivään on sovittu golfpeli. Huomenna haetaan hänet aamulla ja mennään ruokakaupan kautta yhteiselle ystävällemme Mirkulle. Tehtiin jo lista. Mirkku grillaa, me viemme ananasta, hunajamelonia ja Tofujäätelöä. Tämä on, kuulkaa, Suomen kesää parhaimmillaan.

Äsken satoi. Ei tarvitse kastella kasveja. Jee!

Sateenkaaren värit: ... violetti ja turkoosi


No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.