Saturday, August 02, 2008

Elämää elokuussaHelpompi olla ja liikkua kun ilma viileni. Parempi puoliskoni meni golfkentälle, mutta auttoi sitä ennen verhonripustuksessa. Silitin ja siivosin aamulla, sen jälkeen lenkille, sitten puutarhatöihin. Kohta ajattelen lounasta, mutta en vielä. Hillitympi syöminen on tuottanut tuloksia. Kevyt olo, eikä vaakakaan valita. 

Opetustyö alkaa ensi viikolla, mistä seuraa että suunnittelutyö alkoi tällä viikolla. Enimmäkseen olen vielä lomalla. Työhön hivuttaudun hiljaa ja miellyttävästi, opetuksen ajatuksestakin nauttien. Elokuu vasta alussa, fantastinen aika vuodesta. 

Latinoklubi alkoi toimintansa, mutta emme päässeet eilen illalla mukaan Perun itsenäisyyspäivän juhlintaan. !Que lástima! Toivotaan että syyskuussa voimme osallistua El Día de la Independencia de Chile, Chilen itsenäisyyspäiväjuhlaan. 

Kuvassa kurjenkelloja, joku viikko sitten kuvattuja, meidän pihassa. Sain kaverin pihasta valkoisenkin muunnoksen. Sitä ihastelemme ensi kesänä jos juurtuu hyvin. Ja miksei juurtuisi?

7 comments:

 1. Vaaka roskikseen, mittanauha parempi, jos ny tuollaiset asiat kiinnostaa,
  lihakset kun raskaampaa kuin läski...

  ReplyDelete
 2. Kevyt olo ja terveys pääasia minulla, vaaka auttaa painon ja kehon tarkkailussa, samoin hame jossa vyötärö lakkaa kiristämästä. Vaakaa en missään tapauksessa heitä minnekään, vaan epäterveelliset ruuat!

  ReplyDelete
 3. I haven't a clue what those blue flowers are called but they're v beautiful!

  ReplyDelete
 4. Kurjenkello juurtuu, jos kastelet, kukkii 2:na kesänä, sitten pitää antaaa uusien siementainten oll arauhassa.

  ReplyDelete
 5. Minulla valkoinen kurjenkello oli mutaatio ilmeisesti kasvualustasta johtuva. Seuraavana vuonna se ei ollut enää valkoinen.
  Balloonflowers, Bellflowers

  ReplyDelete
 6. Hello Gledwood :)

  They are, aren't they? Bellflowers. There's are many sizes of them, garden varieties and wild ones in Finland. Normally blue, but this summer we also have white ones in our garden.

  Hannele: Hyvä tietää!

  Utuinen: Epäilen tuota samaa omastani. Se jolta sen sain kertoi että hän ei ollut sellaista hankkinut, se oli vaan ilmestynyt sinisten joukkoon.

  Balloonflowers - never heard! A good name, though.

  ReplyDelete
 7. no, mitä teette 6. joulukuuta?

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.