Thursday, August 07, 2008

Kartat, osoitekirjat ja kalenteritEspanjan tuliaisia käärittynä paperiin jossa on kartta. Kartan sain myös meilitse kutsun ohessa. Se on "un paseo", kävelyretki ja piknik latinoystävien kanssa mielenkiintoisessa maastossa uilkoilualueella. Retki on kutsun mukaan sunnuntaina klo 10.00 - 18.00. Toivotaan hienoa säätä. Lapsille tilaisuus tehdä vanhempiensa ja ystäväpiirin kanssa jotain jännää ennen koulun alkua. 

Valtavasti on meiliä johon pitäisi vastata - ellei pakosta niin kohteliaisuudesta. Kuten tavallista, olen pyrkinyt kesällä yhteyteen sukulaisten, tuttavien, kontaktien kanssa, joiden kanssa ei työkaudella ehdi seurustella. Nyt sitä postia sitten on kasaantunut röykkiöksi asti, ja erinäisiä kutsuja pöydällä, kuten yhdet häät huomenna, joihin ei mahdollisuuksia osallistua. 

Alkaa hiukan muistuttaa joulunalustilannetta. Pitkin vuotta ei kutsuja pikkujouluihin ja sitten yhtäkkiä viidet samalla viikolla samana päivänä.

Joinakin vuosina olen laatinut pienen yhteiskirjelmän viimeisimmistä kuulumisista kesällä ja jouluna, mutta se tuntuu yhä vaikeammalta hommalta sitä mukaa kun tuttavapiiri paisuu kuin pullataikina. Vaikka toisaalta vanhemmasta päästä väki alkaa jo poistua planeetalta. Elektroninen osoitekirja pysyy siistimpänä kuin kynällä täytettävä jos on ajan tasalla ja päivittää tietoja. Siltikin uuvuttava ajatus. Tekee mieli unohtaa koko juttu. 

Liian täyttä kalenteria kannattaa välttää kaikin voimin. Menenpä kirjaamaan tämän ajatuksen kalenteriini.

4 comments:

 1. Olet näköjään "palannut" lomalta työhön, joten oikein paljon mukavia ja oppivaisia, motivoituneita opetettavia sinulle ja hyvää alkavaa lukukautta.
  Itse olen matkustellut kotikylän ja kaupungin väliä ahkerasti, eikä maalla ole nettiyhteyksiä, joten blogien lukeminen ja kommentointi on jäänyt aika vähiin.
  Mutta syksy on taas tuossa tuokiossa, mutta toivon kyllä, että saamme vielä tänne kotomaahamme maistiaisia myös helteistä.

  ReplyDelete
 2. Kiitos toivotuksista. Tauko töistä on tehnyt hyvää, nyt on virkistävää palata. Blogitauko mahtaisi myös piristää. En ole varsinaisesti kokeillut.

  Täällä sataa reippaasti tällä hetkellä. Helteitä eivät enää luvanneet, mutta poutakin olisi kivaa.

  ReplyDelete
 3. Onko sinut kutsuttu häihin 08-08-08 !!!!!!!

  ReplyDelete
 4. Viime kesänä yksi tuttu meni naimisiin 7.7.07 ja tiesi kertoa että kirkot oli buukattu tuona päivämääränä, takuulla tänä vuonna 8.8. sama juttu.

  Eräs sukulaisemme älysi syntyä 9.9.09 :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.