Sunday, August 03, 2008

Kettuilua ja ZorroiluaKysyin sukulaiselta haluaako kuvan keltaiset pikarit. Ihanat, ja suosikkiväriäni, mutta ei voi pestä tiskikoneessa. Sukulaisella sama lempiväri, mutta ei tiskikonetta, näin ollen sanoi kiitos kyllä. Laseja on kahdeksan kappaletta, joten astiavitriinin ahtaus helpottaa enemmänkin kuin mitä esillä olevat kolme antaisivat ymmärtää. 

Katsottiin hiljattain Kettu, se saksalainen. Loistava loppuratkaisu, syyllinen täysi yllätys. Sikäli hassua että ohjelma oli uusinta. Hurraa arkielämän luonnollinen muistinmenetys! Voi kokea saman yllätyksen uudelleen. 

Kettuhan on espanjaksi el zorro, joten hauska ajatus että eilen katselin toisenlaistakin Kettua kuin Herr Kress, Latinalaisen Amerikan tuotantoa, keväällä tallennettua sarjaa, La Espada y La Rosa (Miekka ja ruusu). Alkujaksoja en nähnyt mutta ei se katselu- ja kuunteluelämystä olennaisesti haittaa. Pidän espanjan kielestä ja sarjan aiheesta joka muistuttaa lapsuudesta tuttua suursuosikkiani El Coyotea. Sitä en nähnyt TV:stä, vaan luin.  

Mikään ei ketuta Kettuilusta ja Zorroilusta huolimatta. Tein äsken reippaan kävelylenkin sadesäässä ja nautin olostani. Pari koiranulkoiluttajaa palloili maisemassa shortsit ja lyhythihainen t-paita päällään. Toinen heistä näytti hytisevän ja vetävän koiraraukkaa jo kotia kohti vaikka luontokappale olisi vielä kirmaillut rinteessä. Olisikohan kannattanut lämpömittariin vilkaista eikä pelkkään kalenteriin? + 13 astetta. Minulla oli kevyt takki päälläni ja ihan sopiva olo. Sateenvarjoa tarvitsin noin puolet lenkistä. Vastaan tuli yksi heppu ilman sontsaa. Aika märältä ja epämukavalta näytti siinä vaiheessa. Olon olisi saanut mukavaksi pienellä vaivalla. Mutta mikä sitten kenestäkin on vaivalloista ja vaivatonta?

2 comments:

  1. Piipahdan vain tänä unettomana yönä sateen ropistessa ikkunaan huikkaamassa, että pidän blogistasi kovasti ja etenkin sanaleikeistä (aina kun ne ymmärrän).

    ReplyDelete
  2. Katilein: Nousin neljältä - kiva löytää seuraa. Luulin että blogilaiset nukkuvat, mutta täällä ne vaan kukkuvat :) Iris and Mother - blogisi vaikuttaa mukavalta.

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.