Wednesday, August 20, 2008

Persialaisten vierailua odotellessaPikkutuoli, sandalie kutchek, odottaa pientä vierasta nimeltä Mei. Lähetin meilitse kuvan hänen äidilleen Mitralle (entiseltä nimeltään Nahgmeh, katso vanhat persia-postaukset), ja sain ihastuneen vastauksen: "Voi ihanaa voi uskomatonta ei voi olla tämmöinen mistä löydätte semmoinen tavaraa? Voi kato ei oo pyörä eikä neliö..." 

Osuva kuvaus. Puoliso katsoi tuolia ja sanoi että heh jotenkin kuin Batman. Lauantaihin suunniteltua Mitran ja lasten vierailua odotellessa kuuntelen joka päivä pätkän persiaa. Tähän uuteen kurssiin (katso kuva) en ole vielä koskenut. Käyn läpi ensimmäistä satsia toiseen ja kolmanteen ja niin edelleen kertaan. Tänään otan viimeisen cd:n. Se on numero 8, ohjelmat 15 - 16. 

Lomalta palanneen englannin oppilaan tunti pidetty, ja hänen kurssituksensa taas pistetty käyntiin. Seuraavaksi kävelylenkin kautta ruokaostoksille. Jospa ostaisin Muumikeksejä. Mei pitää muumeista. Bicuithaye muumi. 

Ja nyt maisemaan jotta pääsen pian takaisin työpöydän ääreen kursseja, oppimateriaalia ja esitteitä väsäämään ja kasaamaan.

2 comments:

  1. Ritalla kohta 100 000-juhlat.

    ReplyDelete
  2. Katsos, niin olikin! Ehti mennä ohi ennen kuin saavuin paikalle :) Nyt 100 007. Nolla nolla seitsemän, ju sii!

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.