Monday, August 04, 2008

Ei paina mitäänSe onpi sitten syyslukukauden eka työviikko, olkoonkin että on vielä hyvin vajaa. Sisäinen herätyskello herätti neljältä. Olo on ollut siitä lähtien innostunut. Töiden ohella suunnittelen huomista päivää lapsenvahtina Villelle. Yhteishanke Mirkun kanssa. Haen kaverin aamulla ja menemme bussilla Mirkulle. Mirkku palauttaa nuorenherran iltapäivällä. Ohjelmassa grillausta ja vohveleita.

Käväisin kaupassa ja toin jääkaapin täydennystä. Puolisko lupasi myös hakea töistä tullessaan osan elvykkeistä niin minulla ei ollut kauheaa painolastia. Ei ainakaan sellaista kuin noissa kuvaamissani "kassseissa" joiden kyljessä lukee Noormarkun murske. Näyttivät sisältävän kivenjärkäleitä. Kauppakassit tuntuvat toisinaan tuontapaisilta, mutta eihän sitä voi pelkästään tuulihattuja ja vaahtokarkkeja ostaa.

Kumpi painaa  enemmän; kilo vaahtokarkkeja vai kilo sianlihaa?

Aasiakas-blogissa kerrottiin kerran asiakkaasta joka iloitsi: "Näitä vaahtokarkkeja voi ostaa vaikka kilon kun ne eivät paina mitään!"

4 comments:

 1. Bon courage pour la rentrée!
  Tosiaan siella alkaa jo syyslukukausi. Taalla saan venytettya aina kesan mukavan pitkaksi - suomalaisittian se alkaa siina toukokuun lopulla, taalla loppunee vasta syyskuussa ekana koulupaivana. ( Siis lapsilla, ei minulla). ;)

  Vaikka taytyy sanoa, etta olen pitkaan kesaa odotellut tana vuonna. Saan takia tuntuu, etta kesa ei ole viela edes alkanut, vaikka helletta taalla on ollut hetken.

  Mukavaa syyslukukauden alkua!

  ReplyDelete
 2. Merci toivotuksista, M'man! Koulut alkavat ensi viikolla, joko maanantaina tai tiistaina. Suomalaisilla lapsilla on vielä tämä viikko aikaa rellestää, päiväkotilapsilla ei sitäkään.

  Väittävät että on ollut huonoja ilmoja tänä kesänä, mutta en ole sellaista havainnut. Tosi hieno kesä, jos minulta kysytään!

  ReplyDelete
 3. No ethän pitkää lomaa pitänyt
  (paratiisistani olis paljonkin kuvia).

  ReplyDelete
 4. Hannele: Tsau! Edellisiin vuosiin verrattuna pidin nyt todella pitkän yhtäjaksoisen loman. Koko heinäkuu ja rapiat päälle. (Joillakin kouluopettajilla on tietenkin puolet pidemmät lomat.)

  Paratiisi-nimi on ihanan kutsuva... tulen pian käymään.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.