Saturday, September 13, 2008

Kärpässieni ja sen poikanenSigns of autumn. Syksyn merkkejä. Kärpässsieni vangitsi katseeni. Ensimmäisellä kerralla ei ollut kameraa, ja toisellakin kerralla totesin sen unohtaneeni, vaikka olin ajatellut muistaa. Seuraavana päivänä oli jo todennäköistä että joku olisi potkaissut sienen nurin, mutta pakkasin kameran kuitenkin reppuun kauppaan lähtiessäni.Siellähän se sieni istui kuin tatti. Kaupan päälle oli metrin päässä pienempi yksilö. Kasvaakohan sekin samanlaiseen muotoon kuin tuo isompi vai onko se tuommoisena valmis?Is the smaller one going to grow into the same shape as the bigger one, I wonder, or is what you see what you get?

8 comments:

 1. Hannele: Ajattele jos olisivat syötäviä ja voitais pistää pöytään noin koristeellisina!

  ReplyDelete
 2. Agatha Christie11:05 am

  nii, jos mieheen kyllästyy, voi tarjota.

  ReplyDelete
 3. Hah hah ;D (Ikään kuin emme tietäisi kuka nimimerkin takana on, hyvä Sherlock)

  ReplyDelete
 4. Kaunottaria ovat - valitettavasti voi tarjoilla vain silmänruuaksi:]

  ReplyDelete
 5. Inkivääri: Taiteelliset kokit voivat loihtia kärpässienen näköistä tarjottavaa, esimerkiksi punaisen lakin saa tomaatinpuolikkaasta... muista osioita pitää vielä miettiä ;D

  ReplyDelete
 6. Lierihattuisia niistä vanhemmiten tulee, jos saavat elää potkaisemattomina."Kun tulen vanhaksi, pukeudun punaiseen hattuun". Red Hat-seura on vallan vilkas täällä. Yhtäkkiä ravintola pamahtaa täyteen punahattuisia ladyja . . .

  ReplyDelete
 7. "Ajattelin muistaa". Niin minäkin usein.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.