Tuesday, September 16, 2008

Meksikon kulttuuriviikkoMeksikon suurlähettiläs avasi kulttuuriviikon. En saanut kuvia otetuksi väenpaljouden vuoksi. Ei silti että hirveää tungosta olisi ollut, mutta juuri sen verran että eka rivi pimensi tokan rivin näkyvyyden jos tokariviläiset olivat lyhyitä. 

Yritin edes saada kuvan Meksikon ja Suomen lipuista. Tricolori ja bicolori, klooria hallelujaa. Pieni pettymys että suurlähettiläs ei käyttänyt muuta kieltä kuin englantia. Siis tarkoitan että olisin halunnut kuulla espanjaa. Kutsuvieraat näyttivät enimmäkseen suomalaisilta. 


Alkoholittomat valkoiset ja punaiset juomat olivat huippukokki Martha Chapan käsialaa, samoin maissilastut ja dipit joita meille tarjottiin. Punaviiniä oli niinikään tarjolla. 

Viikon aikana yleisöllä on tilaisuus tutustua muun muassa meksikolaiseen musiikkiin, ruokaan, tanssiin ja kuvaamataiteeseen. 8 comments:

 1. Eiks koskaa oo mitää suamalaisii kultuuriviikkoi..

  ReplyDelete
 2. Eiks olleskaan Margarita- sun kaima-juomii? Mitä suomalaisella kulduuriviikolla juotaisiin - katikoljaa?

  ReplyDelete
 3. Hannele: Ihan takuulla on! Kannattaa kysyä suomen opettajilta. Minä opetan vieraita kieliä ja mies on suomalais-brittiläisessä yhdistyksessä, minne meille lähetettiin kutsu näihin avajaisiin. Me pyhytä hoono soomi :D

  Utua: Tequila tai pulque olisivat myös tehneet pikantin säväyksen :D

  Suomalaisella kulttuuriviikolla katikoljaa, kori kaljaa ja koskenkorvaa.

  ReplyDelete
 4. Haha, niin missä tequila ja mariachi bändi?? :D Kunnon meksikolaiset kliseet, samalla tavalla kuin meille ovat tosiaan se kori kaljaa ja makkara. :P

  Näyttää hauskalta! Harmi vaan kun ette kuulleet ihanaa espanjaa...

  ReplyDelete
 5. Hannele: Simaa ja makkaraa pöytään ja haitarinsoittoa taustalle:)

  Kazza: Mariachit olisivat tehneet säväyksen :) Osa kutsuvieraista oli espanjankielisiä ja viikon taiteilijoita oli paikalla joten puheensorinasta erottui espanjaakin.

  Mitäs muuten uussseelantilaisessa kulttuuritapahtumassa tarjottaisiin ja soitettaisiin?

  ReplyDelete
 6. Septiembre, mes patrio. Itsenäisyyttä juhlitaan koko kuukausi. Viva! Vielä kun pääsisin takaisin bloggauksen pariin...ojala muy pronto

  ReplyDelete
 7. Jonna: Koko kuukausi! No jopas osaavat juhlia siellä Meksikossa :) Toivottavasti palaat pian bloggamaan.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.