Thursday, September 11, 2008

Työteliäs aamuSome weeks are busier than others.  Joinakin viikkoina kiireempää. Tiivis työtahti tänään. Aamuneljästä tähän asti - kello on 11 - olen niin sanoakseni paiskinut töitä. Ei ihan pelkästään ansiotöitä. Yksi työ oli yrittää sijoittaa noita äitini maalaamia keltavalkoisia kahvikuppeja täysiin astiakaappeihimme. Ovat olleet Tampereen matkastamme lähtien isossa punaisessa kassissa työhuoneeni lattialla. Huomaattekstyö kun käytän sanaa työ ihan työkseni? Alkaa olla sen verran työlästä että painun kävelylenkille... 

Laiska töitään luettelee, mutta minulla on halu mainita että olen tänään käynnistänyt italian nettitehtäväkurssin, pistänyt alulle yhden raportin kirjoittamisen, opettanut englantia kahdelle oppilaalle, ideoinut seuraavaa englannin nettitehtävää  ja luonnollisesti selvittänyt meilisumaa.  

And now ulkoilemaan, ja jotain piristävää musiikkia ipodiin. Ehkä espanjankielistä... maanantaina olemme menossa Meksikon kulttuuriviikon avajaisiin Caisaan.

PS Kahvikupit eivät jääneet tuohon vitriiniin.  Sijoitin ne keittiön astiakaappiin.7 comments:

 1. No olihan työ -lästä tekstiä:D Hienosti kävisivät astiat tuohon vitriiniinkin, mutta taitavat saada keittiön kaapista useammin työtä?:)

  ReplyDelete
 2. Inkivääri: Työtä, työtä - eikun tuota tuota... Itse asiassa taitavat toistaiseksi jäädä keittiön vitriinikaapin toiseksi ylimmälle hyllylle. Eivät sovi kirjavan pöytäliinamme väreihin eikä käsinmaalattuja kuppeja toisaalta "uskalla" käyttää. Tuumaillaan ja työ - stetään aihetta. :D

  ReplyDelete
 3. Laiska töitään luettelee, unohtanut ton.

  Löysin mahtavan nätin lasikaapin kirpparista 10 €, ehkä näytän, sinne kuppisikin mahtuisi. Olemme siivonneet, vieneet tylsiä astoita kirppikseen, sellasia, joita ei käytetä.

  ReplyDelete
 4. Meinasin sanoa että tarvitset "lots of furnitures" kaikkien noiden judanssien säilyttämiseen, mutta onneksi kävin ritapolly-retkellä enkä sanokaan niin vaan sanon että tarvitset "lots of pieces of furniture" :)

  ReplyDelete
 5. Hannele; Katsoisin mielelläni lasikaappiasi ;)

  Isopeikko: Ihan juuri pistin hiukan lisää oppia Papukaijaan, ja se jatkuu vielä lähipäivinä.

  "Judanssi" - nyt tuli uusi mieluisan hieno sana minulle, hips :) - sitä miettiessä suosittelen että sanot A LOT OF FURNITURE. Furniture toimii englannin kielessä kuten meidän sanamme kalusto, tarvitsen paljon "kalustoa".

  ReplyDelete
 6. (peikko vähä kiusaa sinua) mukavaa että neuvot, peikko tykkää oppimisesta.

  ReplyDelete
 7. niinhän sopisivat nämä oranssit siniseen kaappiini..

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.