Friday, November 07, 2008

Päänahkakokoelma seinälläAina riittää ihmeteltävää blogimaailmassa. Kuten nyt nuo blogin lukijoitten kuvat sivuseinässä. En ajatellut että tarvitsisin niitä koska minulla on blogirulla, enkä siksi lähtenyt itse ketään tänne lassoamaan, mutta kun hiukan tarkemmin katsastin, vaikutti siltä että systeemistä on muutakin hyötyä kuin iloa. Blogger näyttää lukijablogeistani viimeisimpien päivityksien mainokset, siis mikä on postauksien otsikko ja millä sanoilla ne alkavat. En ole kuitenkaan vielä osannut aktivoitua itse ketään hakemaan, vaan odottelen hakua kuten tansseissa. Hiukan arveluttaa josko  tuohon päänahkakokoelmaan tarvitaan isompi näyttöruutu 10 vuoden kuluttua, mutta suostun toki hakuun. Ehkä hyvinkin pian rohkaistun sekahakuun. Het-ko-nen! Onko tämä yritys huiputtaa meidät mukaan Facebookiin?

Illalla harmitti kun sammuin kahdeksalta vaikka olisin vielä tykännyt katsella telkkaria. Niin peräti kivoja sarjoja ollaan tallennettu. Eilinen Derrick zum Beispiel. Tottahan tänä aamuna jo sammumisesta iloitsin. Sehän tiesi sitä että pirteänä nousin kello 4. Halvat on huvini; torstain Hesari, kahvia ja ruisleipää. "Kas vain, ruotsalaisuuden päivä, täytynee mainita blogissa... " Ei hillo ilman teenviivoja, sehän on siis torsdagens blaska ja nyt on jo fredag. Perstain lehti makaa vielä postilaatikossa, jos edes sitäkään. Klockan är hädintuskin fem. Knappt. Ja nyt pesemään tukka jotta se näyttää hyvältä Facebookissa, mikäli sinne päädytään.


17 comments:

 1. Lisäsin oman päänahkani sinne. Mietin aluksi itsekin, että mitä järkeä tuossa on, kun on kerran olemassa tuo blogirulla, mutta sinäpä mainitsitkin jo hyödyt.

  Tosin olen itse sellainen, että menen toisten blogeihin, miten sattuu, mutta uudet keinot ovat aina tervetulleita :)

  ReplyDelete
 2. Heh, kiva saada päänahkasi ja nyt sinulla on minun kuontaloni :D

  Yritin aikaisemmin saada sinua merkatuksi Arkiterapeutti Kopsiin mutta se ei onnistunut.

  Samaten en pääse Kopsina kommentoimaan Bloggeriin, vaikka Vuodatukseen pääsen. Tai en tiedä miten se temppu tehdään. Siksi kommentoin sinua aina Ritana.

  ReplyDelete
 3. Onnisruinpa asettamaan päänahkani seinälle. Tosin n 30 vuotta sitten maalattu muotokuva.

  ReplyDelete
 4. JASKA: Mukava nähdä skalppisi! Oma kuvanikaan ei enää ole ihan tuore, se otettiin 3 - 4 vuotta sitten.

  ReplyDelete
 5. Jei! Hauska juttu! Oma kuvani on elokuulta, otin sen peilin kautta, kun minulla oli kerrankin meikkiä ja tukka kiharrettu :) Hauskaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 6. Peikkokin käy täällä aina salaa kylässä vaikka ei sitä tunnustakaan joka kerta.

  ReplyDelete
 7. En usko asialla olevan mitään tekemistä Facebookin kanssa, sinne ei joudu, jollei itse halua (miksi sitä kammoan, olen mukana Facebookissa, en kovin aktiivisena, eikä sinnekään tarvitse laittaa enempää tietoja kuin itse haluaa).

  ReplyDelete
 8. Miksi sinä kammoat Facebookia? tarkoitin

  ReplyDelete
 9. KATILEIN: Peilin kautta - sepä jännää. Pitäisköhän kokeilla?

  PEIKKO: Peikko muistaa sitten että jalanjäljet näkyvät lumessa :)

  HANNELE: Niin, siis - köh - kun blogissa on nyt kokoelma naamoja, ja face on suomeksi naama... ei tainnut vitsini oikein onnistua :D

  Useat kaverini ovat kutsuneet minua Facebookiin, mutta kun jo bloggaan, pidän kahta nettikurssia ja joudun aika paljon meilailemaan, olen pidättäytynyt enemmistä istunnoista tietokoneen ääressä. Siitä "kammoni" että joudun vastailemaan noihin kutsuihin kiireen keskellä ja selittelemään miksi en tule... Jos he taivuttelevat minua ja ahdistun koska on paljon muutakin meiliä odottamassa.

  ReplyDelete
 10. Ruotsalaisuuden päivä on kait se Gustav Adofsdagen, jolloin kaikki göteborgilaiset syövät leivoksia, koska Gustav perusti Göteborgin.

  Ei vitsi todella onnistunut, sillä monella asiasta täysin tietämättömällä enakkoluuloja Facebookiin.

  ReplyDelete
 11. P.S.
  Amerikkalainen kälyni sanoi, että paras Facebookissa, että sieltä löytyy vanhoja (koulu)kavereita, joihin kontakti hävinnyt. Minä ajattelin kerätä kaikki vanhat rakastajani Facebookiin...

  ReplyDelete
 12. HANNELE: Rakastajakokoelmassa on ideaa :)

  En ole täysin tietämätön Facebookista. Eräs ystävä on näyttänyt omaa sivuaan.

  ReplyDelete
 13. Pari jo kokoelmassani, yks Suamest.

  ReplyDelete
 14. Täälläkin ilmoittautuu aiempi fb-skeptikko, jonka eräs ystävä houkutteli mukaan. Näppärä ja hauskakin väline ja sisältää kieltämättä myös monenlaisia turhakkeita mutta sen ajankäytönhän ja käyttötavan voi sitten itse säätää.

  -gs

  ReplyDelete
 15. HANNELE: Piristävältähän tuo kuulostaa :)

  GS: Vamaan paljon iloa ja hyötyä. Omalta kohdaltani on jo nyt liikakuormitusta netissä olossa, saati sitten jos joutuisin seurustelemaan niiden kanssa jotka minua Facebookiin kutsuivat ja niiden jotka siellä kutsuisivat minut seurakseen jne jne...

  ReplyDelete
 16. Peilin kautta kuvaaminen on kivaa, Marilyn Monroe jo aikanaan otti itsestään peilin kautta kuvan. Kuvassani minulla on oikealla puolella kamera kädessä, mutta rajasin kameran pois ennen kuin otin kuvan käyttöön.

  ReplyDelete
 17. Pitää tosiaan kokeilla joskus! Kiitti vinkistä :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.