Thursday, November 06, 2008

Töpöhäntä, tumput ja töppösetTavallisesti marraskuussa alkaa energinen ote hivenen herpaantua töissä, sen olen huomannut kautta aikojen. Tänä aamuna siitä muistutus. Odottelin 7.30 oppilaan soittoa kännykkä kädessäni ja ihmettelin miksi ei soita, kunnes tajusin että puhelin ei ollut päällä. Kääk! Äkkiä päälle ja johan soi. 

Huh. Oppilas oli jo ehtinyt muutaman kerran kokeilla. We all make mistakes. Kohtalaisen harvoin työasioissa töpeksin, mutta jos, niin marras-joulukuussa, ja vastaavasti kevätkauden lopussa huhti-toukokuussa. 

Tykkään tuosta sanasta: Töpeksiä. Töpätä. Töppöillä.  

Lisätöppelyyksien estämiseksi taidan nyt tupsahtaa happihyppelylle ulkoilmaan. Kylmä aurinkoinen päivä. Ehkä töpöhäntä lämmittäisi ihmistä siinä missä tumput ja töppösetkin.

5 comments:

 1. Onneksi huomasit ajoissa laittaa puhelimen päälle:) Pienet erot tekevät sanoihin suuria eroja - nimittäin tuo töppöily on semmoista pientä ja yleensä aika harmitonta, mutta kun lisätään sanaan yksi kirjain, saadaan ainakin minun mielikuvissani aikaan jo paljon suurempaa törppöilyä;)

  ReplyDelete
 2. INKIVÄÄRI: Olet täysin oikeassa tuon lisäkirjaimen suhteen, hah hah. Törppöiijät ja törttöilijät painivat ihan eri sarjassa kuin töppöilijät :)

  ReplyDelete
 3. en laita puhelinta koskaan kiinni

  ReplyDelete
 4. Ehkä ei kannattasi - mutta kerran heräsin yöllä tekstiviestin piippaamiseen ja sen jälkeen aloin sulkea puhelimen.

  Voisihan pistää äänettömälle. Sitten on aina muistettava ladata akkua, ja podettava huonoa omaatuntoa sähkön tuhlaamisesta :D

  ReplyDelete
 5. Open painajaiskuukaudet: joulukuu, toukokuu.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.